facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djulö Herrgårdscafe

"Stora Djulö Herrgård ligger 3 km utanför centrala Katrineholm, precis intill vattnet vid Djulösjön. Sommartid har vi café öppet och övrig tid har vi öppet vid förbokning av konferenser, middagar, festvåning och möten. Varmt välkommen till Sveriges Lustgård!"
Address: Stora Djulö Gård, 641 92 Katrineholm
Phone: 0150-53457
City: Katrineholm
Zip Code: 641 92



related searches: Djulö Camping, Dufweholms Herrgård, Fotografens, Hedenlunda Slott, Olearys Katrineholm
Similar places near
Stora Djulö Herrgård Stora Djulö Herrgård 974 meter En riktig utflykts-pärla mitt i Södermanland! Vackert placerad vid sjön och du kan vä...
Dufweholms Herrgård Dufweholms Herrgård 1 km Maten var helt fantastisk, vi åt fyrarätters och alla fyra rätterna var så välgjorda,...
180 Ungdom Kholm 180 Ungdom Kholm 2 km FREDAGAR: 19.00 Ungdomsgudstjänst 20-23 Café & Ungdomsgård Åldergräns: 13-19 år
Välkommen in Välkommen in 3 km Har tänkt att se vad er affär har för något gott när jag är i Katrineholm
Sultans Konditori Sultans Konditori 3 km Genuint konditori med fantastiska bakverk. Man förstår varför det var kö till kassan....
Reviews
Tog mig en glass ….. glassen och miljön var det inget fel på men man kan önska att de lägger lite mer tid på att torka bort fågelbajs på bänkar och bord.
Underbar miljö, trevlig personal men….. Vad har en syrlig sås med rabarber att göra ihop med en schnitzel? Inget enligt mitt tycke! Och varför picklad rödlök på en räksmörgås? Passar inte alls! Det går mode i allting men just nu verkar ni ha det på väldigt mycket saker! Jag kommer dock att återkomma för den underbara miljön och trivseln där samt så vacker utsikt över sjön!
En riktig utflykts-pärla mitt i Södermanland! Vackert placerad vid sjön och du kan välja att sitta ute om vädret tillåter och du vill. Det finns god vällagad mat och kaffe till vettiga priser. Och det finns en glasskiosk som är något utöver det gamla vanliga. Ta en köbiljett direkt, det tar sin modiga tid i väntan på sin tur. Personalen är mycket trevlig och service minded vilket är ytterligare en orsak att välja Djulö Herrgård som mål. OBS! Det var endast Mustangklubben som fick parkera i fruktträdgården när man firade 40 år. Övriga parkerar på anvisade platser förstås.
Besviken på julbordet. Var inget mer än det vanliga. Inte värt, hade kunnat laga samma själv.
Jättefin herrgård. Underbart att sitta vid sjökanten med kaffe och bulle och mysa!
Full pott på lunchen som var otroligt god! Vi kommer tillbaka fler gånger. :-
Trevligt och fint ställe med mycket god mat. Dock är väntan när man vill köpa glass alldeles för lång. Tjugo minuter för att få en glass strut är inte acceptabelt.
Underbar miljö,mycket grönytor! Beläget vid vattnet! Badplats Camping Restaurang med helt fantastiska räkmackor!
Det är fantastiskt vackert vid Stora Djulö Herrgård som faktiskt Selma Lagerlöf beskrev som Sveriges Lustgård i boken om Nils Holgersson. Där serveras god mat och gott fikabröd. Finns även ett glasscafé. Vandrarhem, fin camping, badplats, bangolf m.m. finns alldeles i närheten.
Trevligt nere vid sjön stora ytor så det blir inte trångt.
Comment on this business

to add Djulö Herrgårdscafe map to your website;