facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurås Restaurang

Djurås Restaurang

About

Djurås Restaurang & Grill drivs av Mustafa sedan sommaren 2014. Mustafa har jobbat som pizzabagare sedan början av 90-talet.

Story

Djurås Restaurang & Grill drivs av Mustafa sedan sommaren 2014. Mustafa har jobbat som pizzabagare sedan början av 90-talet. Mustafa har tidigare drivit restauranger i Oskarshamn, Hova, Vingåker, Katrineholm, Leksand, Klippan och Landskrona.



"Djurås pizzeria"
Address: Södra Industrivägen 2, 78561 Djurås
Phone: 024151295
City: Djurås
Zip Code: 78561



related searches:
Reviews
Rätt sås på pizzorna. Inte tomatbaserad som man har t ex i FjollträskMat: 4/5
En pizzeria på landet är en pizzeria på landet. Ganska trist grönsaksbuffé, men mer än den vanliga hemska "pizzasalladen". Konsten på väggarna är 10+ i sin egen rätt. Pizzan extremt rejäl och mättande. Luncherbjudande under 100 spänn med dricka ser man inte ofta numera, men det har de här.
Prisvärd och god mat! Kebabsåsen var främsta anledningen till att vi åt där och även om det inte var något mästerverk så var det sannerligen ingen besvikelse heller. Att vi dessutom fick både extra bea och pizzasallad med maten gör att de blir särskilt minnesvärda i framtiden!
Ok mat ,men gör fel på beställningar när man beställer online.
Mycket god pizza å riktig köttfärssås som var mycket god Bra å trevligt bemötande Parkering: Parkerade med bil å bilsläp
Helt ok lunch, mycket att välja på menyn. Tog kebabtallrik som var ok, lite fattig och inte så jätte god. Kollegan tog hamburgaren som var så mycket bättre och riktigt god.
God mat, fint upplagt och trevlig personal.
Bra mat och trevlig personal Tillgänglighet för rullstol: Ramp in och inga höga trösklar, rullstolsvänlig toalett
Drack bara en kopp kaffe.
Mycket bra mat och bra personal som bryr sig om sina kunder. Shawarman här är även att rekommendera
Comment on this business

to add Djurås Restaurang map to your website;