facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurens Värld Tibro

Djurens Värld Tibro

Story

Välkommen till BUTIKEN med ett stort sortiment för hund, katt, akvariefisk, smådjur, fåglar o reptiler.
Vi har även TRIM & SPA, där du får hjälp med päls- o klovård på din hund/katt.
Bokning sker i butiken eller 0504 - 122 47.
Vi är medlemmar i butikskedjan Djurens Värld.

Address: Kyrkogatan 17, 54335 Tibro
Phone: 0504-12247
City: Tibro
Zip Code: 54335



related searches:
Similar places near
Nyholms Kaniner Nyholms Kaniner 7 km Uppfödning av Franska Vädurs kaniner. Främst vitörade i olika färger.
Reviews
Gick hit för att jag skulle köpa nytt halsband till min hund, blev stoppad av en tjej som gärna ville visa och prata om hundmassage. Efter detta kollar jag på halsbandinget som passar, men köper ändå godis och glass till hundarna när jag ska betala frågar tjejen i kassan om kvinnan som visade och pratade om massage visade på båda hundarna, ja sa jag. Och då säger hon att det kostar 30 kr per hund. Jag betalar mina grejer och jag betalar för samtalet. Men jag är tydlig med kassatjejen om att det inte är okej att inte berätta att vårat lilla samtal skulle kosta pengar. Hon tyckte alltså att jag skulle sett på deras Instagram att det kostade pengar.
Sämsta servicen i denna affär. Ägaren är ganska trevlig så länge du köper saker men behöver du byta eller lämna tillbaka är det tummen ner. Mig svarade hon att jag fick varan som jag behövde byta alternativt lämna tillbaka till bra pris också, vilket inte stämmer då jag betalade det pris som stod på prislappen en vanlig vit prislapp, inget nedsatt eller kampanjpris. Här kommer jag aldrig mer handla, finns så många andra zoo- butiker där personalen/ägaren inte bara är ute efter girighet, utan ser till kundens bästa.
Klippte min shitzu här efter rekommendation av en kompis. Mycket nöjd. Bra resultat, bra pris.
Denna butik säljer fodret min hund behöver för 240kr mer än rek pris som alla andra butiker säljer fodret för. Butikschefen menar dock att hennes prissättning är rimlig. Gissar att butiken har gjort ett ägarbyte då priserna aldrig varit så galna innan. Har handlat allt foder där i många år, men aldrig mer!
Alltid trevliga och hjälpsamma, bra att det finns en djuraffär i Tibro
Otroligt trevlig djuraffär. Alltid varit bra och trevlig personal. Den nya ägaren är lika trevlig också! Kommer definitivt fortsätta köpa mat till mina fiskar där
Alltid toppen här! Bästa utbudet av godis mat och tillbehör till hund. Nu senast klippte vi klor Succe och då ska man veta att detta är svårt men inte här!!!
Tar överpris på foder!!!
Tråkigt att jag alltid har varit missnöjd och undviker att åka hit… första upplevelsen köpte jag en produkt som inte höll till det den skulle, jag fick inte pengar tillbaka eller en ny. Fick nått blötfoder som ”plåster på såret”, det gav vårat djur diarré i 2 dagar. Trångt och inga säkerhetsåtgärder angående Covid-19… Men andra verkar nöjda så är väl värt en titt för den som är nyfiken..
Dom har ett stort utbud på det mesta. Kunnig och trevlig personal. Mycket friska och fina växter till akvarium. Även mycket till min hund. Generösa om något blivit fel
Comment on this business

to add Djurens Värld Tibro map to your website;