facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurkliniken i Löberöd

Djurkliniken i Löberöd

About

Kliniken har mångårig erfarenhet och hög kompetens på hund och katt.

Tisdagar kl 17-19 har vi drop in vaccination.

Välkomna!

Story

Kliniken, som startades av Marianne Månsson med kollega, har funnits vid torget i Löberöd sedan 1979 och utökats och moderniserats efter hand.

På kliniken utför vi medicinska utredningar, mjukdelskirurgi, röntgen- och ultraljudsundersundersökningar samt tandbehandlingar med modern tandvårdsutrustning (tex digital tandröntgen). Vi har också ögonspecialist, Ida Möller, med mottagning varje tisdag.




Address: Hörbyvägen 9, 24162 Löberöd
Phone: 0413-30755
City: Löberöd
Zip Code: 24162



related searches:
Reviews
Var gång jag har ringt och behövt hjälp så har jag fått till svar vi har mycket att göra du får ringa någon annan stans och det är precis vad jag ska göra i fortsättningen har varit kund i många år.MORRIS!
Suveräna människor och vetrinärer. Åker alltid hit om det är något med ögonen på valpar/ vuxna hundar. Rekomenderar dom verkligen som uppfödare.
Att vara djurägare innebär ett ansvar, oavsett hur tungt det är anser jag att man ska ge sitt djur respekten och värdigheten att få somna in för att slippa ha ont. Vi fick fin hjälp och respekt med vårt tunga beslut. Vår Jansson finns i våra hjärtan numera.
Trevlig personal.Lugn o ro för hundarna
Lugn miljö, trevlig personal och tydlig information.
Bästa ögon vetrinären i hela världen
Djurkliniken i Löberöd har alltid varit pålitlig och synnerligen trivsam att besöka för både människor och djur. Personalen är väldigt professionell, erfaren, kompetent och rak i sin kommunikation, vilket jag verkligen uppskattar; d.v.s. inga krusiduller när det kniper. De är mycket måna om djuren de träffar och vårdar och möter dem individuellt med stor omsorg o respekt.
Så nöjd och tacksam att vi fick så fin hjälp med vår hund Chico, fint bemötande av personalen. Det var värt att köra så lång för att få hjälp.
Så trevlig och bra mottagande.
Mycket bra Mycket trevligt personal
Comment on this business

to add Djurkliniken i Löberöd map to your website;