facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurkliniken I Mjönäs

"Journummer 073-092 36 03Jour vardagar från 17:00-22:00 och helgdagar från 8:00-20:00Vanlig öppettider vardagar 8:00-17:00Välkommen till din veterinär på Mjönäs DjurklinikVi erbjuder djursjukvård på vårt moderna djursjukhus med fyra undersökningsrum, tre operationssalar, narkos, digital röntgen, ultraljud, endoskopi, titthålskirurgi, ortopedi och stallar för inneliggande smådjur. Eget laboratorium för snabba provresultat. Erfarna veterinärer, djurskötare och laboratoriepersonal för bästa omvårdnad av era smådjur, hästar och lantbruksdjur."
Address: Mjönäsvägen 36, 684 92 Munkfors
Phone: 0563-72333
City: Munkfors
Zip Code: 684 92



related searches: Ulvsby Smådjursklinik, Ab solstadens smadjursklinik, Kastrera katt pris, Distriktsveterinärerna
Reviews
Helt fantastiskt personal, underbart bemötande av Labradoodle killen Laban med sten som satt fast i tarmen. De inkluderade mig som ägare på ett personligt och hjärtligt vis! Skulle varmt rekommendera Mjönäs oavsett besöksorsak Kram och tack från Laban med familj!
Tyvärr dåligt bemötande, man känner sig nästan besvärlig när man besöker dom. Vid ett tillfälle fick jag besked om att köpa foder där, detta glömdes bort och jag ringde senare för att höra vilket foder det kan jämföras med för att slippa åka hela vägen tillbaka. De vägrade då delge den informationen utan sa att jag skulle komma tillbaka och köpa deras sort. Otroligt dålig kundservice, det märks att allt handlar om pengar. Hit åker vi inte om det inte är nödfall.
Fruktansvärt dåligt bemötande i ett akutläge. Jag är innerligt glad att jag inte åkte dit och det kommer heller aldrig hända! Fick istället fantastiskt fin och god hjälp av Distriktsveterinärerna och det väldigt snabbt.
De tog hand om våra skygga och rädda katter på ett utmärkt sätt, så att de kunde vaccineras och kontrolleras som vanligt.
Jätte trevlig personal, expert utlåtande från veterinärer och resterande personal. rekommenderas varmt!
Tar hand om djuren men även husse och matte när de är rädda och ledsna.
Bra bemötande med valpisar så dom får med sig detta genom livet
Mycket trevlig personal och bra/omtänksamt bemötande. Rekommenderas
Värmlands bästa veterinär. Alltid lika bra bemötande
Schyssta jourtider och trevlig personal. Snabb hjälp!
Comment on this business

to add Djurkliniken I Mjönäs map to your website;