facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DjurMagazinet Löddeköpinge

DjurMagazinet Löddeköpinge

About

Tidigare ZOOAB Löddeköpinge



"Djuraffär i Löddeköpinge.Foder och tillbehör till hundar, katter, fåglar, smådjur, reptiler samt akvariefiskar söt & saltvatten.Levande smådjur, fåglar, reptiler och akvariefiskar söt & saltvatten."
Address: Varuvägen 1, 246 42 Löddeköpinge
Phone: +46 46713130
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 42


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Djurmagazinet löddeköpinge öppettider, Arken Zoo Lund, Kävlinge Zoo, Zoogiganten
Reviews
Mer uppmärksamhet på kunderna och information om de olika varorna behövs.
En komplett djuraffär för smådjur har ett rikt sortiment med mat och tillbehör har även djur såsom smågnagare, reptiler, fåglar och akvariefiskar. Inom akvariedelen finns både sötvatten och saltvatten akvarie.
Egentligen är en stjärna alldeles för högt betyg Jag blir fruktansvärt ledsen när jag ser vanvården som dominerar saltvattensavdelningen. Sjuka fiskar, fiskar som bara ligger och väntar på att få dö, döda fiskar. Skitiga kar med en massa alger. 2 st stora kar med ngt som har varit fina koraller.
Fullkomligt ointresserad personal. Det är dock inte det värsta, utan det värsta är saltvattensavdelningen som i mina ögon är ren och skär vanvård av djuren som finns där. Korallerna ruttnar, fiskarna flämtar och varenda kar är fullt av alger och glasrosor.
Personalen känner inte till konsumentlagen. Vid reklamation behövs ej kvitto, går bra med ett kontoutdrag. Affären borde tänka på sin good will.
De var väldigt lyhörda till våra behov och kom mig bra tips och då sonen glömde sin mobil i butiken tog de hand om den tills vi kunde hämta upp den
Trevlig personal, bra sortiment, välsorterat och man får mycket hjälp. :D super nöjd
Försökte hitta dit men lyckades aldrig. Såg alla skyltar men ingen ingång. Gav upp och körde till HBG istället. Finns det ens kvar?
Dåligt skött akvarieavdelning med många sjuka och döda djur och koraller. Vi har besökt butiken ett flertal gånger och det är återkommande dåligt skött.
Massor av grejer här.Hittade vad jag sökte. Jättebra personal
Comment on this business

Directions to DjurMagazinet Löddeköpinge with public transportation


Löddeköpinge Center Syd 50 meters
122
124
126
132
134
138

to add DjurMagazinet Löddeköpinge map to your website;