facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djursholms Veterinärklinik

Djursholms Veterinärklinik

About

Vi är veterinärkliniken som har en personlig & nära kontakt med sina kunder. Hos oss finns möjlighet att skräddarsy veterinärbesöket enligt ditt önskemål.

Story

Vi är veterinärkliniken som har en personlig och nära kontakt med sina kunder.

Vi ligger i ett lugnt område i Djursholm med närhet till Djursholms ridhus, hästhagar och Roslagsbanan. Hos oss är miljön lugn och rogivande, vilket passar perfekt för dig med en hund eller katt som lätt blir stressad av de stora djursjukhusen.

Hos oss finns möjlighet att skräddarsy veterinärbesöket enligt ditt önskemål.

Vi tar emot smådjur så som hund, katt, kanin och gnagare. Vi vaccinerar hästar och, efter överenskommelse, behandlar vi även hästar.

Målsättningen är att ge en personlig och kvalificerad vård till våra kunder.

Address: Östbergavägen 20, 182 62 Djursholm
Phone: 08 755 42 36
City: Djursholm
Zip Code: 182 62


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Albano Djursjukhus
Reviews
Jättetrevlig klink med vänlig och tillmötesgående personal som genuint bryr sig om djurets bästa. Var även en lugn och tyst lokal som passar perfekt för djur som lätt blir oroliga och stressade.
Väldigt hungriga på djurägarnas pengar här och en känsla av att fokus mer är på detta än djurets välbefinnande. Min fru föredrar numera Anicura i Albano som inte lurar skjortan av oss.
Trevlig klinik med proffsig och mycket kompetent personal!
Trevlig liten klinik, bra bemötande. Dock förvånad över att veterinären inte kände till min kanins ras, trots att det är en av de vanligaste.
Superbra bemötande! Kunniga, trevliga, lugna, förstående och snälla tjejer. Dom gjorde en jättefin avlivning i vårt hem, för världens bästa tjej i November...... Superseriösa människor. Mitt varmaste tack.
Comment on this business

to add Djursholms Veterinärklinik map to your website;