facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Djurtransporten i Värmland

About

Transport av sjuka och skadade djur. Hämtar in påkörda katter och letar upp ägaren. Ser efter hemlösa katter under vintern. Hjälper djurägare! Helt gratis!

Story

Jag bestämde mig för att starta Djurtransporten i Värmland då det är många som inte har så lätt för att komma sig till veterinären/Djursjukhuset själva. Tyvärr är det också så att Polisen inte gör sitt jobb med att hämta påkörda, döda katter som tyvärr händer nu och då i Värmland. Djurtransporten i Värmland är en transporttjänst endast för sjuka, skadade eller döda djur (husdjur) som måste transporteras till veterinär/djursjukhus innom kort tid. Jag hjälper också till med hemlösa katter som är i behov att få hjälp av olika orsaker.

Jag tar helst inte transportuppdrag för att ditt djur skall till veterinären för att klippa klor osv, med mindre du inte har någon annan möjlighet för att ta dig till veterinären, men självklart finns det undantag så som att djuret blir väldigt stressad av att åka buss, du själv har svårt att röra dig, eller du inte har råd. Det att någon inte har så god ekonomi skall inte vara ett hinder för att djuret skall få komma till en veterinär när det behövs och då är det bara att kontakta mig. Kom ihåg att jag tar tystnadsplikten oerhört seriöst!! Jag kommer att stanna hos veterinären tillsammans med dig så att du och din pälskling också kommer er hem :-)

Ägaren av djuret MÅSTE ALLTID följa med i bilen, och det bes om att djuret fraktas i lämpligt bur som passar till djuret (djuret måste kunde stå upp, vända på sig, det måste vara god ventlilation, det måste vara säkert, ha något mjukt att ligga på). På större hundar måste ägaren ha säkerhetsbälte till hunden (detta för hundens säkerhet och för försäkringen).

Det tas inte ut nån avgift, men om du vill ge en slant till bensin, så får du ett jätte tack och en kram tillbaka :-), men ENDAST om du kan!! Har du inte så god ekonomi, så vill jag INTE ha något för att köra dig och ditt djur. Ett tack räcker länge :-)

Djurtransporten i Värmland måste INTE förväkslas med Svenska Djurambulansen. Jag vill endast erbjuda denna tjänst tills Svenska Djurambulansen etablerar sig här i Värmland, då jag INTE vill konkurera med Svenska Djurambulansen, men heller samarbeta med dom :-)
Jag kör en Volvo V50 (kombi), och har haft körkortet sedan 12 februari 1997, aldrig krockat, och aldrig fått en bot.
Om det är nåt du/ni undrar på, så skicka ett meddelande här på sidan, så vill jag svara dig/er så fort jag kan.
Jag kan också nås på 0700-381663.

Djurtransporten i Värmland drivs av mig, Jan-Erik Ek, helt ideellt.
Allt är godkänt av Skatteverket och Bolagsverket.

Donationer kan ges via Swish på 0700-381663 (som också är journumret)

Mission

Djurtransportens mål är att hjälpa djur i nöd och djur som är i behov av hjälp, så som hemlösa katter, påkörda katter/djur (båda levande och avlidna), transporterar djurägare till och från veterinären/djurkliniken/djursjukhuset, hjälper till med att efterlysa bortsprungna djur, fångar in katter som har sprungit bort, katter som är hemlösa, katter som tydligt är sjuka eller skadade, adopterar bort katter när dom är ägarlösa eller ägaren inte går att identifieras efter att efterlysningar har legat ute en stund. Då ser vi till att katten kommer till ett bra för-alltid-hem, och vi är stränga när det kommer till att välja vem som får adoptera katten, men det är för kattens bästa!!
Vi gör också ibland olika djuruppdrag för polisen så att dom kan frigöra ressurser som kan användas på mer viktiga saker.

Address: 66331 Skoghall, Sweden
Phone: 0700381663
gro.netropsnartrujd@tsop
City: Skoghall
Zip Code: 66331


Similar places near
Skoghalls Bangolf Skoghalls Bangolf 215 meter Bra banor, kiosken är öppet och har fika, kaffe, läsk . Skön musik mellan banorna
Rödakorset SecondHand Skoghall Rödakorset SecondHand Skoghall 476 meter Välsorterad och trevlig second hand butik i centrala Skoghall.
Hammarö Brukshundklubb Hammarö Brukshundklubb 2 km Ett bra och roligt ställe för både hundar och människor.Rutinerade tränare som ger må...
Comment on this business

to add Djurtransporten i Värmland map to your website;