facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dodd's Brasserie

Dodd's Brasserie

About

Dodd´s är ett folkligt brasseri som har öppet lunch och middag varje dag, året runt.

Story

Dodd´s Brasserie är det senaste tillskottet i brödernas krogimperium, en satsning som ligger Nisse extra varmt om hjärtat. Både för att han är en hängiven golfare och för att den moderna husmanskosten är en stor passion. Ambitionen är att skapa en levande krog med högklassig mat som har öppet året runt och kan erbjuda något för alla. Läget är en styrka i och med de natursköna omgivningarna men också en utmaning, det gäller att att anstränga sig hårt för att göra det resan värt.

Det är därför man har tagit in det tunga artilleriet i både kök och matsal. Det starka köks-teamet leds av köksmästaren Daniel Fredriksson som har lång erfarenhet från stjärnkorgar runtom i Europa och brinner för vällagad husmanskost och råvaror av yppersta kvalitet. I matsalen frontar den rutinerade restaurangchefen Julia Toma som har många års erfarenhet och dessutom är ett välbekant ansikte på klubben då hon har jobbat där i flera år.

Du är alltid välkommen till oss – oavsett om du vill fira ett nytt banrekord eller helt enkelt bara njuta av en välsmakande måltid och gemytlig stämning i vacker miljö.

Address: Hagbardsvägen 1, 18263 Djursholm
Phone: 08-755 53 77
City: Djursholm
Zip Code: 18263



related searches: Dodd's brasserie menu, Dodd's brasserie restaurant menu, Dodd's Pizza, Kitsy restaurant, Kristy restaurant, Restaurant near me, Luigi's restaurant, Lucy's restaurant
Similar places near
Brandpartners Brandpartners 2 km Här kommer du få tips på mat och dryck. Fråga gärna om du har några frågor rörande vå...
Reviews
Trevligt upplägg men inte något märkvärdigt smakmässigt.
God mat, när dom drev stället. Nu driver Mulligans Djursholms Golfrestaurang och har gjort restaurangen ännu mysigare med bibehållet hög klass på maten! Bra pris/prestanda!
Underbart att äta något gott på uteserveringen en solig sommarkväll.
Var där på lunch och åt en husman-klassiker. Gott.
GOD mat, trevlig personal, snabb betjäning, bra prisnivå
God mat i trevlig miljö
Mycket bra lunchkrog, lugnt och med stil.
God mat och bra vin men lite tveksam service
Comment on this business

to add Dodd's Brasserie map to your website;