facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dog Bakery Stockholm

Dog Bakery Stockholm

About

Öppetider:
Tisdag-fredag: 11-18
Lördag-söndag 10-16



"Dog Bakery Stockholm bakar och säljer godsaker för hundar. Enbart naturliga råvaror - inget socker, salt eller konserveringsämnen. Utöver smarriga godsaker hittar ni även snygga hundkläder, koppel och presenter.Varmt välkommen att mysa med hunden hos oss. Vi har två våningar med sittplatser, hundbäddar och soffor, och även fika för husse och matte."
Address:
Phone: +46708450970
City: Stockholm



related searches: Cat cafe
Similar places near
Folk & Friends Hornstull Folk & Friends Hornstull 3 km Fint ställe att besöka med hunden men lite trångt annars har de spel och goda NZ Pies...
Reviews
Mysigt mycket att välja på till hunden glad o trevlig personal
Var tvungen att besöka detta ställe när jag var i Stockholm. Vill man ge sin vovve något extra ska man verkligen gå hit. Förutom en massa godsaker finns även roliga leksaker.
Supermysigt ställe, vovven älskade det. Ganska höga priser dock.
Bästa och enda stället där du och framför allt din hund kan få en god fika.
Jätte trevlig personal, hunden gillade glassen väldigt mycket och människo-lemonaden var mycket god och uppfriskande! Jag hoppas det går så bra att ni expanderar. Till Södermalm t.ex så det är lättare att nå från södra Stockholm!
Köpte cupcakes till min hunds födelsedagskalas . Det blev jättesuccé och inga dåliga magar efteråt ! Lite dyrt men vi fick fina minnen och det är det viktigaste
Min hund fick diare av maten, ska nämna att min hund är ej allergisk eller intolerant mot något och har ej fått något annat i sig än sin vanliga mat dagen förre - troligen var hundgodiset de sålde gammalt, annars har jag ingen förklaring. Jag bad tjejen vid kassan att frysa av min vanlig VoM - råfoder och hon vägrade - sa att det kommer att lukta i butiken. Fick mikra dem i ett vanligt kaffé utan problem. Ingen återbesök för oss.
Super mysigt. Köpte med oss kakor och öl till våran hund
Aldrig sett ett sötare kafé och aldrig träffat så härlig personal. Så fin och härlig tjej i butiken. Hon älskar verkligen hundar och är en genuint varm människa som vem som helst blir glad av. Deras pupcakes är de sötaste jag sett. Vi kommer absolut tillbaka
Väldigt trevlig personal och man får ett varmt bemötande när man kommer in till Dog Bakery. De har gjort så fint där inne och finns massor av godsaker att välja bland. Min lilla valp uppskattade "pralinerna" och popcornen mycket! Tack :
Comment on this business

Directions to Dog Bakery Stockholm with public transportation


Stockholm S:t Eriksplan 70 meters
593
S:t Eriksplan 70 meters
3
4
591
592
593
595
598
599
697
77
94
S:t Eriksplan 100 meters
17
18
19
S:t Eriksplan T-bana 120 meters
Flygbussarna
Sigtunagatan 160 meters

to add Dog Bakery Stockholm map to your website;