facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dogger

Dogger

About

Fri frakt och retur från 500 kr
Grymt snabba leveranser
Fantastisk kundservice

Story

Dogger är Sveriges ledande sportfiskebutik online, med butik och lager i Norrtälje. Med branschens nöjdaste kunder utsågs vi till Årets E-handlare 2016.



"Välkommen till sportfiskebutiken som blivit årets e-handlare tre gånger - senast 2019. Du hittar produktinformation och aktuella lagersaldon på vår hemsida. Vi har samma låga pris på webb och i butik. Eftersom e-handeln bedrivs i samma lokaler öppnar vi lite senare än många andra butiker på orten. I våra lokaler finns även en välsorterad båttillbehörsavdelning, SeaSea Megastore."
Address: Stockholmsvägen 49, 76143 Norrtälje
Phone: 0176-14889
City: Norrtälje
Zip Code: 76143


Reviews
Har aldrig varit med om liknande service någon gång tidigare när jag handlat online! Först strulade jag och ändrade mig efter lagd beställning, inga problem att ändra. Sedan har man ringt och informerat vad som händer med beställningen och inte för att det är något strul, utan bara för att informera. Och till slut på eget initiativ ändrat fraktsätt för att man var orolig att varan kunde skadas när jag valde vanligt postpaket. Första gången jag önskar det fanns fler än 5 stjärnor att ge!
En riktigt stor butik och jag tycker det var bra priser . Dom har verkligen allt och vi kommer att återkomma . Mycket personal och väl fyllt i hyllorna , helt ok öppettider och bra parkering . Låt bilderna tala för sig själva
Grymt kunnig personal som hjälpte mig med allt som behövdes och lite till, tack!
Att ha en så kallad ambassadör som fiskar efter lekfisk med livetarget är självmål! Nää gör om gör rätt!
Sjukt bra kundbemötande. Mejlade in om en försenad leverans och fick omgående hjälp samt ersättning för den skada det åsamkat mig. Otroligt proffsigt!
Fin service och stort sortiment av båtprylar och fiske
Handla mycket på deras webbshop och varit väldigt nöjd. Har besökt butiken i Norrtälje vid två tillfällen nu och är inte imponerad av varken utbud, service eller kunskap. Prissättning stämmer inte med vissa produkter på nätet och flera produkter som finns på hemsidan hittar jag inte i butiken. Visst hade kunnat fråga men kände att servicekänslan på personalen hade mer att begära.
Alltid utmärkt service och rikt utbud.
De är ointresserade av sina kunder, kan inget om produkterna, är urusla på prismärkning och ordning i butiken. Personalen är inte otrevlig och de har ett stort sortiment fiskegrejer men det är inte kul att handla där.
Bästa fiskeaafären med trevlig personal jag och min kompis. Skulle missat bussen om det inte var för Rickard som körde oss till stationen.
Comment on this business

to add Dogger map to your website;