facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dogs of Guidance

Dogs of Guidance

About

Välkommen till Dogs of Guidance, jag erbjuder konsultationer för problemlösning, psykologisk rehabilitering och socialisering.

Story

Välkommen till Dogs of Guidance, jag som driver detta företag heter Mikaela Börjeson och jobbar som hundbeteendekonsult. Jag arbetar utifrån filosofin ”hundpsykologi” och använder mig utav olika metoder då varje hund är en egen individ med egna behov och egenskaper.
Jag anser att det är upp till människan att lära sig rätt sätt att vara med sina hundar, att vara flockledare – alltså skydda och vägleda sin flock på heltid. Det betyder också att människan skall tillgodose alla hundens behov, fysiska och psykiska.
Jag erbjuder konsultationer för problemlösning, psykologisk rehabilitering och socialisering. Alla hundar är välkomna oavsett ras, ursprung, ålder eller problem.

Jag börjar med att träffas med hund och ägare genom en konsultation för att kunna se vad problemet är och orsaken till det, och därefter läggs en plan upp beroende på hur fallet ser ut.

Funderar man på att skaffa hund eller bara är hundintresserad kan man självklart kontakta mig för att få kunskap!

Address: Strömstad
Phone: +46762102460
City: Strömstad



related searches: Dogs of guidance training
Similar places near
Sweden Hunting Sweden Hunting 770 meter Hej och välkomna!Vi är några killar som gillar jakt och säljer även produkter inom ja...
Comment on this business

to add Dogs of Guidance map to your website;