facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dogs of Nature

Dogs of Nature

About

Dog of Nature erbjuder konsultationer, socialiseringar, flockpromenader mm. via naturenliga metoder utifrån hundens psykologiska perspektiv.
Välkommen hit!

Story

Välkommen och vad roligt att du hittat hit!

Vi är två passionerade eldsjälar som driver Dogs of Nature, Ella och Camilla. Ella är utbildad hundbeteendekonsult, medan Camilla precis är på väg att utbilda sig.
Vi arbetar för att hundar och hundägare ska få hjälp och stöd på vägen till en respektfull, harmonisk och naturenlig relation.

Hunden, Canis lupus, är ett rovdjur och vi anser att den bör respekteras och uppmärksammas som just detta, ett djur som har instinkter, komminucerar med kroppspråk, energier och som i regel är ett flockdjur. Detta är grunden som vi bygger vårt arbete på samt det vi själva lever efter. Vi anser att man bör skaffa sig kunskap om det djur man har för att kunna bemöta och respektera det på bästa sätt och därefter skapa en sund tillvaro för båda parter.

Har du en hund i nöd, eller blir du själv inte klok på varför din älskling inte lyssnar på dig? Hör av dig!

/ Ella & Camilla

De flesta av våra egna hundar är adopterade via den ideella organisationen Jahira Dog Project, som räddar, rehabiliterar och omplacerar hundar som är oönskade där de just då befinner sig. Jahira Dog Project arbetar för att sprida kunskap om hundpsykologi, psykologisk rehabilitering och fördelarna med att adoptera en hund.
Läs mer på https://jahiradogproject.com/

Address: Västervik
Phone: 0725881089
moc.liamtoh@erutanfosgod
City: Västervik


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Dog's NATURE gmbh
Similar places near
Jami Hundsport Jami Hundsport 6 km Stort sortiment och kunnande. Mycket vänligt och engagerat bemötande. Given butik att...
Jami Hundsport Västervik Jami Hundsport Västervik 6 km Jättebra service mycket bra hjälp med vad hund behöver. Finns även veterinär där som ...
Comment on this business

to add Dogs of Nature map to your website;