facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Svenstorpsvägen 15 i Älvängen. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Sventorpsvägen 15, 44638 Älvängen
Phone: 075-24 70 160
City: Älvängen
Zip Code: 44638



related searches:
Reviews
Gillar Dollarstore och handlar där ganska ofta,bla godis. Men när dom så saktliga smyghöjt smågodiset som man plockar själv,från 40 till 60 kronor burken,då är det inte billigt längre... kan lika gärna handa nån annanstans.
Väldigt organiserat, rent och fräscht. Mycket varor och bra upplagt, känns trevligt att gå där inne. Hjälpsam och trevlig personal. En mycket uppskattad rundtur och inköp.
Härlig butik med något för alla, fina priser och mycket trevlig personal, här finns det mesta som tex utemöbler, kläder, köksredskap, hygien artiklar med mera...
Ren och fin butik ordning i hyllorna trevlig personal
Bra affär, de säljer det mesta och har bra priser. Det ända dom ör dåligt är att hålen i golven är bara tejpade med silvertejp och att det ibte riktigt är en ”dollar store” men annars är det väldigt bra!
Är denna DollarStore större än andra? Tyckte den kändes ha mer varor, bättre än utbud än t.ex butiken i Staffanstorp som jag oftare besöker.
stökigt ingen tillgänglig personal och så otrevliga i kassan
Mycket saker till bra priser här!
Bra butik med bra utbud och trevlig personal, dock inte konkurrenskraftig på alla priser.
Ganska bra ordning i butiken i jämförelse med många andra dollarstore butiker
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;