facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Mosstegsgatan 7 i Eksjö. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Kråkebergsvägen 4, 575 91 Eksjö
Phone: +46 (0)75-2470125
City: Eksjö
Zip Code: 575 91



related searches:
Similar places near
DollarStore Eksjö DollarStore Eksjö 60 meter Det är alltid härligt att gå en tur till dollarstore men deras saker har börjat bli d...
Reviews
Trevlig personal som gjorde sitt bästa att serva kunderna trots strömavbrott! Butiken har ett mycket stort sortiment av billiga varor som är intressanta för vår småbarnsfamilj.
Lika trevligt som vanligt. Glad o trevlig personal i kassan!
Dollarstore i Eksjö är en trevlig och billig butik. Finns lite av allt, dock är det viktigt att tänka på att mycket av det är vädligt dålig kvalitet. Priserna är generellt sett lägre än andra affärer, men viktigt att hålla koll på priserna för ibland är dom rent av dyrare än konkurrenterna. Det är också viktigt att ha koll på deras prissättning. Står det 5 för 10 kr så är det 5 produkter av vilken vara som helst som har samma prissättning. Dock om du köper 2 st av dom kommer det kosta 20 kr. Butiken i sig känns mycket fräschare än deras föregående butik, de ända negativa är att de fortfarande är rörigt och ibland till och med svårt att komma åt produkter. Personalen är trevlig, när dom väl har tid. Allt som allt är du ute efter att handla billigt, är detta rätt butik.
Det är alltid härligt att gå en tur till dollarstore men deras saker har börjat bli dyrare
Den nya butiken är fräsch och fin, rymlig och bättre organiserad än den förra. Personalen är bra men tyvärr har jag haft otur med produkterna jag köpt den senaste tiden. Man får väl vad man betalar för men vissa saker har varit under all kritik. Dock blivit mycket väl behandlad och fått hjälp med reklamation och bra bemötande vid klagomål, så stor eloge för det.
Jättetrevlig butik Lätt att ta sig mellan hyllorna, och hyggliga priser. Jättetrevlig och hjälpsam personal
Aldeles för mycket dofter som bedövar luktsinnet. För trångt och för mycket kunder som inte respekterar att hålla avstånd. Oengagerad personal vid kassan. Tråkig butik som upplevs ganska rörig. Det dräller varor överallt och mycket saker packas upp i gångarna, så du får ofta välja ny väg.
Flera av de varor jag brukat köpa har försvunnit ur sortimentet, bland annat batterier till hörapparater! Större butik mindre utbud.
Alltid roligt att komma dit Personalen är jätte trevlig o hjälpsam.
Enastående, bra personal, utmärkt ställe att handla
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;