facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på von Boijgatan 2 i Laxå. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Von Boijgatan, 695 32 Laxå
Phone: +46 (0)75-2470135
City: Laxå
Zip Code: 695 32



related searches:
Reviews
Ett lite större Dollarstore om än med samma innehåll som många andra. Trevligt med en butik som känns välfylld utan att bli stökig.
Kampen mellan butiken i Hallsberg och Laxå har tidigare varit fördel Laxå, men under senaste besöket så känns det som att man tappat gnistan lite. Rörigt och oengagerat. Hoppas man växlar upp igen.
Detta är ett stort ställe! Ingen röra etc
Ett lyft efter ommöblering. Ordning och reda. Synd bara att kunder inte kan lägga tillbaka saker de tittat på där de tog dem om de bara ska titta, eller ångrar sej.
Väldigt ofräscht, allt smink öppet, smink kletat överallt, saker står inte där dem ska, väldigt rörigt bland hårfärgen, allmänt ofräscht. Mycket fräschare förut!
Helt ok! Bra utbud av billiga saker
Stor och bra parkering. Finns alltid saker att fynda. Senast jag var här var det dock ganska tomt på en del hyllor.
Brett utbud av varor med bra priser. Bra möjlighet till parkering. Kompetent och trevlig personal som håller ordning.
Billiga varor, roliga prylar, billig energidryck. Här kan man fynda om man har tur. Vet dock inte vrf hundar behöver peruker
Älskar Dollar Store det är rymliga och bra lokaler med bra utbud MEN dessa människor som jag upprepade gånger ser riva med sina bara händer smågodiset..idag hände det IGEN!.. SKRIV EN SKYLT ELLER TVÅNG PÅ ATT TA PÅ SIG PLASTHANDSKAR!
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;