facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Plåtslagaregatan 5 i Ljusdal. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Hudiksvallsvägen 4, 827 35 Ljusdal
Phone: +46 (0)75-2470108
City: Ljusdal
Zip Code: 827 35



related searches:
Reviews
Trevlig affär, men håll koll på kvittot ! Kollade kvittot efter midsommar helgen. Då jag var hemma igen, såg att jag inte fått det pris som stod vid hyllan. Inte så glad !
Dollar Store i Ljusdal gillar jag. Har recenserat dom förut. Men nu har dom flyttat ett par kvarter så jag gör en ny. Jo här har dom väldigt stor och fin lokal. Och utbudet är stort, varierande och billigt. Trevlig personal och bra service.
Stort utbud med mycket olika billiga produkter, trevlig och hjälpsam personal.
Stort sortiment, men varierar mycket. Köpte du något ena gången du var där kan du inte vara säker på att det finns nästa gång
Bra för engångs grejor och sådant, men vänta er dollar kvalitet därefter. Finns dock allt möjligt om det är budget man behöver
Perfekt butik om man ör ute efter lite fest grejer.
Billigt å bra
Bra - och trevlig kassörska som t o m växlade pengar, så jag fick två hundralappar. Det är helt omöjligt få ut på en bankautomat i Ljusdal!!!
Fynd platsen för dig som vill handla billigt och ganska bra prylar, trevlig personal och rent och fint i butiken!
Lika spännande & roligt att gå där bland alla härliga roliga saker
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;