facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Estunavägen 20 i Norrtälje. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Estunavägen 20, 76150 Norrtälje
Phone: 075-24 70 171
City: Norrtälje
Zip Code: 76150



related searches:
Similar places near
ÖoB ÖoB 98 meter Stor butik men uppfattas som rörigt vid varors placering! Saknar gamla mindre butik d...
Furniture Outlet Furniture Outlet 3 km Välkommen till Furniture Outlet. Fantastiska möbler till fantastiska priser. Upp till...
Reviews
Dollarstore har blivit en av mina favoritbutiker. Här kan man köpa tvätt- och städartiklar till ett bra pris. Även tvål/usch och hårvård finns här. De har breddat sitt sortiment och konkurrerar nu med butiker som Rusta. Även hushållsartiklar som porslin, bakplåtspapper och folie finns här. Vi brukar avsluta vårt besök med att gå till lösgodiset och plocka ihop en bytta. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Superbilligt och super bästa personalen i Norrtälje
Så kul o alltid hittar man nåt
Har rätt mycket kul, vet dock inte kvalitet på diverse prylar. De får tre komma fem av mig. Synd dock att de gått ifrån det originella konceptet att vara just en dollarstore.
Jag trivs väldigt bra i denna affär! Hittar alltid det jag behöver från A-Z och med lägre pris! ! Trevlig och hjälpsam personal.Extra poäng att den ligger 10 min. hemifrån.Tack att ni finns!Köpte idag mitt favorit te ,50 påsar för bara 30 kr. Underbart!
Nice and cheap shop. Here you can buy very useful things for your home like kitchen accessories, clothes, party accessories, tools and many more. Very nice people work there : Översatt av Google Trevlig och billig butik. Här kan du köpa mycket användbara saker till ditt hem som kökstillbehör, kläder, festtillbehör, verktyg och många fler. Mycket trevliga människor jobbar där :
Alltid roligt att kolla vad som finns.
Ok. Fattas prissättning på vissa varor
Hittade det jag sökte + lite till.
Vi behövde en paviljong. Dom hade den bra pris. Lite pysslig att sätta ihop. Men helt ok. Vi har fått en bra skyddad ute plats. Har även köpt hammock också helt ok prisvärda bra grejer. Vi kommer åter....
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;