facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Sundbergsvägen 2 i Söderhamn. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Sundbergsvägen 2, 826 40 Söderhamn
Phone: +46 (0)75-2470102
City: Söderhamn
Zip Code: 826 40


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: dollarstore sortiment, dollarstore sölvesborg, dollarstore öppettider, dollarstore söderköping, dollar store stockholm, dollar store online shopping, dollarstore örebro, dollar store göteborg
Similar places near
ÖoB ÖoB 170 meter Ändrar min gamla recension. Snabb och smidig service.
Erikshjälpen Second Hand Söderhamn Erikshjälpen Second Hand Söderhamn 3 km Välordnad och fin second hand. Hade dock enorma förväntningar efter alla rekommendati...
Reviews
Stor butik med allt möjligt, man kanske åker dit enbart för deras popcorn, men man kommer alltid ut med mer varor än planerat, trevlig och kunnig personal!
Hittade det vi skulle ha
Rolig butik med bra priser
Helt okej Dollar Store. Det var lite dåligt påfyllt vid senaste besöket och bristfällig prismärkning. Annars ett utmärkt koncept och värt ett stopp om man har vägarna förbi.
Jag älskar dollarstore men ibland tänker jag ba ,vad kul om dom drulle kina ha en väcka med 30 % rabatt men jag gillar er en då
Bra priser på produkterna , kul att ströva omkring för att upptäcka nya intressanta saker i sortimentet, och är det något som är oklart hjälper den vänliga personalen till utan att för den skulle vara påhängsna , vilket kan kännas jobbigt i vissa butiker då de liksom iglar hänger sig på en .
Trollhättan har sämsta dollarstore, varor som är prismärkta går in för dubbla priset i kassan , och kassörskan vägrar rätta till, menar att "avläsaren" tar in ett högre pris och att då är det så!! Svagt Moa !!
Hur kan man vara utan denna???
Mycket rörigare i butiken, mindre möjlighet att numera kunna gina emellan hyllorna, nu tvingas man gå runt onödigt mycket mer vilket skapar irriterande ..! - Nej, gör som det var i butiken sen tidigare, tack ..!
Lätt att ta sig fram här. Sett ställen där det är fullsmockat så man inte tar sig fram med kundvagnen.
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;