facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Stationsgatan 3 i Härnösand. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Stationsgatan 3, 871 45 Härnösand
Phone: +46 (0)75-2470106
City: Härnösand
Zip Code: 871 45


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: dollar store stockholm, dollar store västerås, dollar store helsingborg, dollar store skärholmen, dollarstore öppettider, dollar store malmö, dollar store fittja, dollarstore örebro
Reviews
Låga priser och okej kvalitet
Bra öppettider även på helger. Bra utbud av mycket bra att ha ibland saker tex verktyg kryddor och ett intressant godis utbud till bra priser. Lite svårt att hitta vissa saker skyltar i taket vid olika avdelningar hade varit till hjälp. Nu väntar vi spänt på att se deras jul utbud.
Alltid hittar nan något att köpa.
jag gillar att handla här och det är bra priser
Alltid samma oordning men varulager överallt. Tyvärr inge bra betyg från mig. Trodde det skulle bli bättre när de fick större lokaler.
Borde ha länge öppettider under helg
Billigt men dåligt kvalitet. Rullgardiner är hissgardiner som inte hänger kvar. Ramlar bara ner om och om och om igen. Samma gäller ljusslingan. Den borde även kunna hängas ute, fast den klister är så oerhört svag att den inte ens sitter kvar inomhus. Ramlade ner samma kväll! Bortkastad pengar och slöseri av tid. Hade varit enklare att kasta pengarna rakt in i soptunnan. Två stjärnor i stället av ett då saker som batterier, pennor osv håller måttet.
Dåligt märkning på tofflor.Irriterande.Hjälpsam kvinnlig medarbetare som hade samma uppfattning mal märkningen.Vissa artiklar saknas resp begränsad utbud.Köpte grillkol och tändvätska.Tändvätskan var svårt att hitta.Placerad bakom lampolja.Grillkolen var placerad efter kassorna.Hur tänker de egentligen ?Nej, bra är det inte.
Bra sortiment till låga priser. Men också saker med låg kvalitet.
Stor affär. Alltid bra deals.
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;