facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Karlsnäsvägen 1 i Ulricehamn. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Karlsnäsvägen 1, 523 37 Ulricehamn
Phone: +46 (0)75-2470136
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 37



related searches:
Similar places near
Överskottslagret Överskottslagret 2 km Secondhandförsäljning.
Reviews
Sämsta dollarstoren jag varit på hittils, står massa bruna kartonger mitt i gångarna och stökigt och oordning. Hela butiken känns omodern och känns inte som dom får in uppdaterade saker. Kändes som allt var ihopslängt och endast lite ”krimskrams” hittade inget.
Vet inte om jag gillar dollarstore men min dotter gör det. Så denna recension är mer en jämförelse mellan den i Borås och denna. Borås får inga stjärnor alls pga personalen och att hela butiken är snuskig.
Lite rörigt i butiken men alltid bra utbud.
Jäklar vad många billiga braåha-grejer de finns här
Ibland lite rörigt men ok.
Riktigt dåligt sortiment och sunkig miljö, även för att vara en DollarStore-butik. Halvtomt på hyllorna och oordning. Bara hälften av lysrören i taket tända. Riktigt deppigt intryck... Man blir inte så shoppingsugen direkt.
Oordning, ofta tomma hyllor och dålig belysning. Man får mindre inspiration och köpglädje. Om man jämför med andra Dollarstore butiker så är denna inte att föredra.
Min vän snattade här
Rent o fräscht bästa Dollarstor Trevlig personal Rent o snyggt
Ingen trängsel, mycket nya säsongsvaror som skulle upp i hyllorna, kanske lite trångt för den som har barnvagn. Annars bra.
Comment on this business

Directions to Dollarstore with public transportation


Ulricehamn Karlsnäs 80 meters
201
209
262
Kyrkogården 160 meters
201
262
Ulricehamn Bronäs 280 meters
201
209
262

to add Dollarstore map to your website;