facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Takpannegatan 15 i Uppsala. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Herrhagsvägen 1, 752 67 Uppsala
Phone: 075-24 70 183
City: Uppsala
Zip Code: 752 67


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Rusta, Dollarstore Brønderslev, Dollar store Denmark, Ahlberg-Dollarstore AB, www.dollarstore.com locations, Dollar store USA, Family Dollar store, Dollar store near me
Similar places near
Toys Toys"R"us Uppsala 7 km Åkte främst för att en av bilarna till en bilbana inte fungerade. Det var absolut ing...
MM Uppsala MM Uppsala 7 km Ett lågprisvaruhus med mycket klipp och partier. En rolig butik för hela familjen
ÖoB ÖoB 7 km Trevligt bemötande! Personalen hälsade nästan på sina kunder
Dollarstore Dollarstore 7 km Nja,trevlig personal iaf
IKEA IKEA 7 km Ännu en rejäl IKEA butik som är välplanerad ren och trivsam. I vanlig ordning finns d...
Reviews
Älskade denna butik när den öppnade i Uppsala. Men nu har det blivit fruktansvärt rörigt och stökigt emellanåt. Priserna har stegrat nå sjukt. Kvaliteten på barnleksaker är katastrof, man får vara glad om det håller tills man kommer hem. Har handlat för många 10 tusentals kronor där men glädjen att gå in där finns inte längre. Uppdatering 13/4-24 Man har tydligen slutat säga hej i kassan och ute på golvet. Känner inte igen någon i personalen sen innan. Bandet stog och matade på och krossade mina varor trots ingen efter i kassan! Vart tvungen att säga till. Mannen reagerade knappt och bad inte heller om ursäkt eller liknande. Tycker man inte det är roligt med kundkontakt så ska man stänga in sig på ett lager eller liknande. Ute i butik är man trevlig och glad.
Var där men jag blev väldigt förvånad över två saker i butiken. Såg halloween och julsaker har kommit in nu???! Är ni ute och cyklar Tyvärr glömde jag bort att ta ett foto på halloween saker.. Än så länge är sommaren ännu.
Billigt och snabbt. Lite bättre ordning i butiken behövs. Antar att folket som kommer hit och handlar förstör mycket. Massor med grejer på golvet.
Billigt, men kanske inte alltid så bra kvalitet. Går säkert att hitta fynd.
Helt underbar butik att shoppa i, billigt och. Stirrande. Rekommenderar ett besök om du inte redan varit där.
Mycket saker att välja på,från hygien smink till det mesta till hemmet.
De har verkligen allt här. Tyvärr dålig kvalitet på många saker, men billigt.
En affär med mycket roliga och bra saker till bra priser
Okay butik med överkomliga priser på det mesta
Värdelös Butik. Då menar jag inte just den här butiken utan alla dollarstor. Deras policys är helt sjuka. Inga ryggsäckar får tas in dit. Men dom har ingen säker förvaring. När jag var där med mitt barn och hade en ganska stor skötväska så nekade dom oss att gå in. Och om locket sitter snett på godisburken lösvikt så dubblas priset..... En bekant jobbar där och säger att dom blir visiterade sporadiskt utan godkännande. Bojkotta hela kedjan omgående..
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;