facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
Address: Helgagatan 1, 582 78 Linköping
Phone: 075-24 70 189
City: Linköping
Zip Code: 582 78


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Dollarstore Brønderslev, Dollar store Denmark, Online dollar store no minimum, Ahlberg-Dollarstore AB, Dollar store website, www.dollarstore.com locations, Dollar store USA, Family Dollar store
Similar places near
ÖoB ÖoB 3 km Lugnt och skönt. Inte massa folk att trängas med. Bra i dessa Corona tider.
IKEA IKEA 4 km Det pågår fortfarande en pandemi... Den verkar folk ha glömt bort.
Reviews
Jättefin butik till skillnad mot Motala som alltid är rörigt ostädat ingen ordning alls! Här i Linköping är det ordning ock reda snyggt ock rent överallt ock välmatade hyllor med varor, riktigt trevligt att gå ock titta på allt som finns.
Hittade denna söta valptröja 60kr
Enormt utbud av prylar, kunde vara aningen bättre ordning på endel platser där det bara ser uppkastat ut av varor allra helst i lådor där det ligger små saker vid smycken/hygien ex. Annars bra i övrigt går att hitta mycket små prylar som pyssel och roliga små presenter.
Linköpingsbutiken är snyggt välsorterad. Mycket för skönhet, inredning lek o pyssel Hittar alltid mer än vad jag tänkt köpa
Stor dollarstore med det mesta som man kan tänka sig och inte tänka sig behöva. Jag tyckte om kök och inrednings avdelningen. Det jag tyckte va sämre var att på många grejer står det inte pris det va lite kaos artat på vissa avdelningar speciellt sista avdelning godis och snacks.
Här kan du hitta varor av kända märken till riktigt bra pris, men sen finns det givetvis annat som man inte behöver bry sig om som man klarar sig utan.
Dåligt att inte ha mer kassor öppna. Det var lång kö redan tidigt idag kl 10.30 och BARA en kassa öppen skärpning önskas .
Otroligt utbud och billiga priser, men kanske inget om du letar kvalitetsvaror.
Bra priser, vänlig personal.
Hittade det jag behövde men det tog tid. lite mer ordning i hyllorna skulle inte skada, ni kan inte bara skylla på kunderna.
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;