facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

Dollarstore
"Välkommen in till oss på Odlingsgatan 4 i Nässjö. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Odlingsgatan 4, 571 38 Nässjö
Phone: 075-24 70 201
City: Nässjö
Zip Code: 571 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: DollarStore öppettider, Dollarstore Brønderslev, Dollar store online shop, DOLLAR store Sverige, DollarStore reklamblad, DollarStore stockholm, Dollar store Denmark, Dollarstore Uppsala
Similar places near
ÖoB ÖoB 3 km Lite väl tidigt ännu tycker IAF jag
Reviews
Ligger nära Max och mittemot Biltema så alla i familjen kan ha något att titta på/ handla.Själva Dollar store är ju som alla andra Dollar: en mixmax av olika produkter i olika kategorier.
Tillräckligt stort, fint utbud men kunde vara bättre och bredare , fräsch, hjälpsam personal och som vanligt har de bra priser.
En bra och välskött affär finns det mesta till bra priser och trevlig personal
Vad finns att säga. Som Ullared fast i mycket mindre skala.
Precis likadan som alla andra dollarstore. Vissa saker är prisvärda och ok, andra saker extremt låg kvalitet. Innan vi lämnade butiken provsatt jag en balkongstol. Den böjde sig och sprack. Lite typiskt DollarStore. Såna saker kanske man ska köpa nån annanstans
Billigt, stort...verkar ha det mesta plus lite överraskningar...ParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Helt OK lågprisaffär. Finns roliga leksaker till barnen. Det är en fördel om personalen vet vad de säljer i affären, samt behöver jobba på sitt service och bemötande gentemot kund.
Fräsch butik med stort sortiment. Tyvärr är ju sortiment och kvalitet på varor i samma segment som Rusta och ÖoB. Sällan några spännande överraskningar som ger kvaliteten ett ansikte!
bra butik med mycket varor för hem, semester och turism
Man kan köpa många olika saker billigare
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;