facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dollarstore

"Välkommen in till oss på Bangårdsgatan 3 i Fagersta. Vi på Dollarstore tycker att det ska vara billigt att handla och erbjuder dig därför ett lågt pris varje dag - året runt. Eftersom priserna inte varierar kan du vara säker på att du alltid handlar till det lägsta priset i våra butiker."
Address: Bangårdsgatan 3, 737 40 Fagersta
Phone: 075-24 70 187
City: Fagersta
Zip Code: 737 40


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: DollarStore öppettider, Dollar store online shop, Rusta, Dollarstore Brønderslev, DOLLAR store Sverige, DollarStore reklamblad, Dollar store Denmark, DollarStore stockholm
Reviews
Den är precis som alla andra dollarstore-butiker. Man får vad man betalar för så inget oväntat som hänt. Synd bara att de gamla förvaringsboxarna i plast har bytts ut, de gamla var mycket bättre.
Säkert bra om man inte är handikappad ell skadad. Inte en stol så långt ögat kunde se. Fort ut ur butiken innan benen viker sig, utan att handla.
Bra butik med massor av roliga saker att köpa, finns alltid nåt spännande här Trevlig personal och helt ok städat
Hitta äntligen saftflaskor så nu ska jag hem o göra lingondricka.
Med all respekt vill jag säga att jag blev väldigt illa behandlad på dollarstore det var hemskt när jag var där, personalen bad mig och minna vänner att öppna när väskorna. De gav oss Inget val,när vi VÄRKLIGEN inte hade snot något.
Alltid lika trevligt att gå in här
Trevlig butik med hjälpsam personal. Bättre ordning i butiken än många andra Dollarstore som jag besökt... Enda minus är att det kan vara lite trångt att ta sig fram med rollator ibland, tex vid säsongsvaror då mkt ska få plats.
Min absoluta favoritbutik i stan. Finns alltid något man behöver. Och massa sånt man inte ens vet att man behöver. Trevlig personal och bra och lättillgängliga parkeringar.
Najs letade kronljus & shoppade loss....
Dåligt med varor, urplockat man kan nästan tro att affären ska upphöra
Comment on this business

to add Dollarstore map to your website;