facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Domkyrkoplatsen

Domkyrkoplatsen

Story

Konst och nöjen

Address: Kungsgatan 3, 222 23 Lund
Phone: +46-046-359 50 00
City: Lund
Zip Code: 222 23



related searches: Domkyrkoplatsen lunds
Similar places near
Stortorget, Lund Stortorget, Lund 103 meter Stortorget är sedan tidig medeltid ett triangulärt format torg i centrala Lund, omkri...
Mårtenstorget Mårtenstorget 282 meter Mårtenstorget är ett torg från 1842 i centrala Lund. Namnet kommer av den medeltida S...
Mårtenstorget Mårtenstorget 288 meter
Reviews
Spännande lokaler.
Otroligt vacker kyrka!
Det här har blivit ett vackert torg i Lund som borde utnyttjas mycket mer än det gör idag. Men det är kanske domkyrkoförsamlingen som bromsar det? Det borde inte få hindra för det är en tusen år gammal plats som är en del av det gemensamma kulturarvet. Det skulle kunna vara en plats med mycket mer folkliv än idag.
Sörpla sol med ryggen mot Domkyrkan en tidig vårdag är en höjdpunkt den årstiden. I annat fall är platsen lika upphetsande som en parkeringsplats i gemen.
Populärt ställe att sitta på när det är varmt.
Så vackert på kvällen
Ganska imponerande
Översatt av Google Ett trevligt och öppet område, perfekt för att smutta på din fika eller bara koppla av på en bänk med ryggen mot Lunds domkyrka. Original A nice and open area, perfect for sipping on your to go coffee or to just relax on a bench with your back on the Cathedral of Lund.
Översatt av Google Det är en stor förändring från hur det brukade vara. Men sopsituationen under soliga dagar är skrämmande. Original It's a great change from how it used to be. But the garbage situation during sunny days is appalling.
Översatt av Google Fantastiskt vacker Original Amazingly beautiful
Comment on this business

to add Domkyrkoplatsen map to your website;