facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dömle Herrgård

Dömle Herrgård

About

Vackra Dömle Herrgård för unika konferenser (bl a i egen kyrka), bröllop och fest. Toppkök. Aktiviteter och 18-håls golfbana. I natursköna Värmland.

Story

Dömle Herrgård har en anrik historia och ett modernt koncept för romantiska helger, konferenser och livets stora fester såsom bröllop och födelsedagsfester. Herrgården bjuder på ypperliga möjligheter till övernattning för både stora som små sällskap.

Inpå herrgårdsknuten finns natursköna omgivningar med vatten, skog, berg och öppna ängar. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för både kropp och själ.

På Dömle Herrgård är god mat och dryck en mycket viktig del. Köket arbetar utifrån en enkel filosofi – de närproducerade råvarorna är avgörande för vilka rätter som ska tillagas. Addera en dryck från den exklusiva vinkällaren så är du snart inne på en kulinarisk expedition. Du hittar oss i vackra Värmland, ca. 30 km norr om Karlstad. Varmt välkomna till Dömle Herrgård!

Address: Dömle, 669 91 Deje
Phone: 0552-41750
City: Deje
Zip Code: 669 91


Similar places near
Bistro Kvarnen Bistro Kvarnen 159 meter
Reviews
Bra boende och jättegoda middagar. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, vi kommer gärna tillbaks.Rum: 4/5
Underbart ställe med härlig atmosfär. Superbra mat och personalen är jättetrevlig. Spa-avdelningen är inte den största jag varit på men väldigt mysig. Sambon tog en massage-behandling och det var bland de bästa behandlingar hon haft.Rum: 5/5
Tack försett fantastiskt bemötande supertrevlig personal rent och fint !fantasiskt härligt spa vacker omgivning välskött överallt och Wow vilken mat och så fin frukost vi kommer gärna tillbaka Tack Roban med bästa personalen
Sov byggnad nere till vänster vid sjön. Som baracker ihopbyggda för sömn.. Ett dubbelrum gjort av ett enkelrum? Välj ett rum i huvudbyggnaden. Personal trevlig men märktes knappt att det fanns någon. Maten okej...absolut inte något minnesvärt. MEN Frukosten var väldigt bra... Lite dålig ordning på vart man hittade aktivitets saker och om de fanns. Vem som helst som passerar detta ställe kan lugnt gå in å ta vad den vill ha... Varsågoda! Platsen: Inga vandringsleder. ..inga löparbanor... konstigt! Stället är fint men känns konstigt. Vissa viloplatser med bänkar ogenomtänkt och konstigt gjorda nere vid Padelbanan som gjort för att bara växaigen... saknar helt tanke på funktion... men var säkert dyrt. Gör om, gör rätt. Jag kände mig lite fast som i en grop. Tyvärr inget ställe jag vill rekommendera för något eller någon. Möjligen som övernattning i huvudbyggnaden och frukost innan man åker vidare. Rum: Välj rum i huvudbyggnaden de nere vid sjön har super trånga dubbelrum gjorda i enkelrum Mat och dryck: Kvälls mat tråkig... Frukosten var jättebra. Bar finns för de som vill glömma stället Viktiga detaljer: En tråkig plats utan promenad/löp rundor. Finns vanliga cyklar att låna men ingenstans att åka. Kanot roddbåt paddel bräda eller annat på sjön....tyvärr ett ganska tråkigt läge.
Andra gången vi är här, ett sällskap på 14 personer. Det är en fantastisk miljö både inne och ute. Båda gångerna har vi bott i Frugården, snyggt inredda rum med bekväma sängar och kuddar. Vi hade herrgårdspaketet så på kvällen åt vi en 3-rättermiddag som var super. Något som är extra trevligt är att vi har suttit i deras vinkällare som gör att vi satt för oss själva. Vi har båda gångerna åkt därifrån mycket nöjda av vistelsen och hoppas vi får anledning att komma tillbaka.
Underbar miljö, jättefin personal och ett mysigt spa. Vad mer kan man begära!? Rekommenderar starkt att man åker dit!Rum: 4/5
Tack för en underbar herrgårdshelg på Dömle med ett helt utsökt julbord och personal med Robban i spetsen sköter allt till belåtenhet. Vi kommer att återvända till denna underbara plats. God Jul och Gott nytt år till hela personal styrkan. Börje med sällskap. Börje och Helena Mat och dryck: Bra. Denna gång tema sparris, 5 rätters komponerad av Norbert Lang . Allt till belåtenhet, bra service från personalen med Robban i ledningen. Bra och trevlig ställe som vi kommer att återvända till många gånger. Börje och ..Helena..
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Fantastisk omgivningRum: 4/5
Platsen, personalen och den fina påskbuffen- ni är fantastiska!Plats: 5/5
Mysig tillflyktsmål där man kan mysa med sin partner. Trevlig personal men känslan var som andra nämnt att de var underbemannade. Spat var bra men litet. 6 stycken bubbelpools, 3 ute och 3 inne. En stor bastu samt 6 stycken lounchfotöljer som man kunde vila i samt massa bort och stolar. Möjligheten att beställa drinkar fanns men de smakade inget speciellt. Saknade ett uppehållsrum med biljard, pil och likande. Det var aningen dåligt med spår utanför och jag saknade en vandringsled som man kan vandra på. Provade ej golfen. Rum: Fräscha, välstädade och mysiga. Aktiviteter i närheten: Utegym, Padelbana samt brygga med bastu. Promenadmöjligheter: Aningen dåliga. Saknade en riktig vandringsled. Mat och dryck: Riktig bra mat med tillhörande vinpaket. Frukosten var god med allt som kan tänkas behövas för en frukostbuffé.
Comment on this business

to add Dömle Herrgård map to your website;