facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Don Camillo Pizzeria

"A pleasant family-restaurant established in 1992, Owned by Enrique & Else-Marie, or Essan, or Mom as 11 children calls her. A vintage mix of interior is seen in the athmosphere along with the smell of beautiful pizzas and a all-set stage for events with music of all genres during club nights. A warm welcome to everyone. from a big family - to all families and new friends."
Address: Stora V. 61 , Kosta 360 52, G, SE
Phone: +46 478 506 30
City: Kosta
Zip Code: 360 52



related searches: don camillo parga menu, don camillo elbasan
Reviews
Bra pizzahak som erbjöd pizzabuffe av god klass. Rolig inrett och trevlig personal till resonligt pris ger högt betyg!Mat: 4/5
Riktig bra pizzahak som inte ser ut som en vanlig pizzeria. Ombonad och mysig atmosfär och miljö. Inventarierna gick i olika stilar allt från tyrolerstil till sekelskiftsmiljö. Vi åt av pizzabuffen som förutom pizzaslicer även hade taco på buffén. Kostnad 129kr/st. En kul detalj var handfatet vid ingången. Kan varmt rekommendera stället.
För någon som tycker om en avslappnad och harmonisk atmosfär så kan jag säga att jag absolut inte förväntade mig en så fin och mysig restaurang när jag egentligen bara kom för en pizza och en öl. Jag delade en funghi och en tallrik calamares med mitt sällskap där jag omedelbart märkte att pizzan, i första hand, var riktigt vällagad, degen hade en perfekt krisp, lagom tjocklek till sås och osten smakade precis så som man ville. Tallriken med calamares var generös och packad med goda smaker, bra friterat, god sås, en härlig drös med pommes och till och med salladen var väl uppsmakad med kryddor och olja! Fantastiskt! Vi åt upp allt! Jag lägger upp lite bilder på er fina restaurang. Tack för en ovanligt god upplevelse, hoppas vi ses igen!
Tack för en mycket god och av alla uppskattad spansk buffé. Smidigt med hemkörning. Gott nybakat bröd, fint upplagt och variation i smakerna. Ni bidrog till den fina dagen och sätter Kosta på kartan
Väldigt god pizza o allt annat de har. Man kan äta pizzabuffe om man vill, det gjorde vi. Jättegott. Så många stjärnor skulle det vara. Gjorde fel.Mat: 4/5
Om jag bodde i kosta så är jag övertygad om att jag skulle vara stamkund. Trevligt bemötande i mysig lokal. Tummen uppMat: 4/5
Trevlig miljö, härlig uteservering. Rent och fräscht. Fantastiskt utbud av pizzor på pizzabuffen. Inom gångavstånd från outleten. Även inom gångavstånd från campingen. Serviceinriktad personal, glada och trevliga. Riktigt goda pizzor med mycket fyllning och generöst med sås.
Mycket god pizza denna dag vi besökte Don Camillio Kosta . Många sorters olika pizzor att välja smaka på. Bra pris dess utom .
Stannade på lunch i kosta, försökte hitta något som skulle passa 2 barn och två vuxna. Hamburgertallrik, buffé och kebabrulle slutade det på för oss. All mat smakade bra, alla nöjda.
Trevligt pizzaställe , vi kom då det var livemusik , åt av deras buffé, pizzaslice, taco mm. Bra service.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Don Camillo Pizzeria map to your website;