facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Don Marc - Sverige

Don Marc - Sverige

About

Vi erbjuder det senaste massageprodukterna för hemmabruk.

Story

Vi är ett företag som saluför Don Marc's produkter i Sverige.

Address: Stora Vägen 31, 51333 Fristad
Phone: 033-55 55 042
City: Fristad
Zip Code: 51333


Similar places near
Oak tattoo & piercing Oak tattoo & piercing 86 meter Översatt av Google Först och främst är det här stället riktigt trevligt, inte som du ...
DD Beauty DD Beauty 131 meter Hej och välkommen till DD Beauty! Vi erbjuder hår- och nagelvård, samt massage. Ring ...
Reviews
Håller med Arvid! Vi är i samma situation. Betalade för en produkt på Stockholmsmässan men har inte heller fått någon leverans. Företaget skriver att de har mailat drabbade men vi har då inte fått något mail trots att vi har försökt få kontakt med företaget både via mail och telefon. Vi hoppas det är så som de skriver och att vi får produkten vi betalat för. Uppmaning till företaget är att svara på mail och se till att få ordning på telefonen!
Min man köpte också en massagekudde på sy och hantverksmässan den 26 okt 2019 i Stockholm. Den skulle skickas till oss men det har inte kommit någon leverans som utlovats. Vi har ringt ett antal ggr och hamnat i telefonkö och får aldrig något svar samt mailat till företaget, inget svarsmail. Fruktansvärt dåligt att inte hålla vad man lovar!!!!
Det här företaget verkar vara en scam. Vi betalade 1000 kr för en produkt på stockholmsmässan. Vi har inte sett röken av produkten. Det går heller inte att kontakta företaget.
På Stockholmsmässan betalade jag tyvärr också för en massagekudde som jag inte har fått, hoppas fortfarande på att jag ska få den.
Sååå bra kudde. Supernöjd.
Comment on this business

to add Don Marc - Sverige map to your website;