facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dormy

"Välkommen till Dormy Golf i Norrköping. Hos oss hittar du alltid det senaste inom golf oavsett om du är på jakt efter nya golfklubbor, bollar, skor & kläder, bagar, vagnar eller tillbehör. Vårt testcenter i Norrköping är utrustat med senaste teknologin från Trackman så att du kan prova klubborna. Vill du få ut maximalt av ditt besök rekommenderar vi att du bokar in en custom fitting för att skräddarsy klubborna efter just dig. Vi har både passionen och kunskapen att hjälpa dig att välja rätt. Välkommen in!"
Address: Kromgatan 2, 602 23 Norrköping
Phone: +46114895000
City: Norrköping
Zip Code: 602 23



related searches: Dormy Golf, Dormy meaning, Dormy Golf Deutschland, Dormy Golf shop, Dormy House, Dormy ph, Dormy Scrabble, Dormy sverige
Reviews
Då fick jag en resa till Norrköping helt i onödan, då dormys it-system visar att produkter finns men som egentligen inte finns. Jag har handlat en del på dormy under åren men får i fortsättningen göra mina inköp på affärer som kan leverera, Fruktansvärt dålig stil!!!!!!!
Det var ganska rörigt, skulle köpa wedgar driver och spoon. Men säljaren som hade hand om slagmattorna uppehöll sig inte nära så man kunde få feedback på vilka klubbor som var rätt. Men det var ju rea så vad kan man kräva, när jag sedan kommer hem och kollar på kvittot så visar det sig att jag hade betalat 800 för mycket. Givetvis skall man ju kolla på kvittot, men man skall väl lita på att dom stämplar in rätt är ju ändå en svart bonus. Men handlar nog där nästa gång oxå. Jag är inte bitter.......
Handlat väldigt mycket här genom åren och varit nöjd. Bra golfutrustning och sortiment. Varje gång man besöker butiken numera står det typ 5 anställda vid kassan och pratar med varandra istället för att hjälpa kunder. Trots att butiken i princip är tom.
Bra sortiment, dock kan det hända att allting inte finns hemma, till exempel att kläder inte finns i rätt storlek, men då rycker personalen in och kollar om det finns på nätbutiken, kan till och med hjälpa till med beställningen.
Har ett otroligt bra utbud på kläder, klubbor och bagar, de har de mesta man letar efter i en golfbutik, men utbudet på putters var inte det bästa och det kändes som om det fanns lite lite personal som jobbade där i jämförelse i hur mycket folk som behövde hjälp.
Mycket bra butik och får mkt bra hjälp av personal när man ska prova ut golfklubbor mm
Vilken fantastisk service. Hade bara 20 min på mig att prova ut rätt järnset och 20 min senare hade killen som jobbade där hjälpt mig med samma engagemang som Rory hade fått, och ville dessutom inte ha betalt. Jag är så tacksam!!!!
Bra service och trevlig personal
Extremt dålig personal vart stämplad direkt när man kom in i affären. Sen när man vart o kolla i flera minuter så måste man leta upp nån för hjälp. Serviceboken borde läsas
Bra varor för golf.Köpte en driver till bra pris är helnöjd
Comment on this business

Directions to Dormy with public transportation


Ingelsta Handelscentrum 50 meters
113
Sandbyhovsviadukten 240 meters
111
40
420
Kromgatan 270 meters
112
Platinagatan 290 meters
113

to add Dormy map to your website;