facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dössberget

Dössberget

About

Hembyggdsgård, värdshus, museer, utomhusscen och -servering i Bjursås. Stort midsommarfirande, aktiviteter och milsvid utsikt strax norr om Falun.

Address: Proselins väg 8, 79021 Bjursås
Phone: 023-507 37
City: Bjursås
Zip Code: 79021


Similar places near
Bjursås Ridklubb Bjursås Ridklubb 702 meter Wow vilken vackert belägen Ridklubb Så trevligt Rent fint Trevlig personal Bra tävlin...
Reviews
Fint ställe men vi kan väl inte direkt påstå att maten var någon höjdare det godaste var potatisen och brödet. Köttet var torrt och hårt, fisken smaklös. Å dom hade ju kunnat nämna att det hade funnits annat att äta för barnen, ena åt sig mätt på knäckebröd... För det priset hade jag förväntat mig mer ‍ Dåligt utbud på mölkfri glass och okunskap hos personalen, samma skopa användes i icke vegansk och vegansk tråg med glass.
En idyllisk ickefungerande restaurang uppe på Dössberget i Bjursås. En trerätters middag för sex personer bokades i förväg. Två av gästerna får in fel dryck. Servitören glömmer därefter att informera om att det är självservering. Bokade gäster glöms bort i förvirringen. Personalen är oerfaren, och servicen näst intill obefintlig. Restaurangen bör undvikas.
Bra ställe med god mat och fantastisk utsikt, och extra stjärnor för att man fick ta med hunden in i restaurangen.Mat: 5/5
Trevligt ställe att ta med barnen till med saga, lekupplevelser och djur. Man kan ha med eget fika eller köpa i restaurangen. Vackert naturområde.Tjänst: 5/5
Har varit här förra sommaren och blev då grymt besviken. Denna sommar var maten god.Mat: 4/5
Detta kan vara bland de sämsta ställen jag någonsin ätit på! Förstår inte hur en kock kan skicka ut en sådan dålig hamburgare? Har han/hon ingen yrkesstolthet? Jag tror man kan gå på vilken Sibylla som helst och garanterat få en bättre hamburgare! Detta var fruktansvärt dåligt! Enda fördelen var att hamburgaren var patetiskt liten! Om du gillar god mat, så undvik detta ställe som pesten! Till råga på allt så kunde hon som tagit vår beställning/serverat maten, inte ta betalt! Utan man fick gå och ställe sig i en lång kö, bland folk som ville ha glass/fika???????
Bra mat fin midsommar buffe trevlig personal allt till belåtenhet. TackMat: 5/5
Kan förmodligen vara bättre. Ovan personal som var osäker och glömde flera önskemål eller återkopplade inte på frågor vi hade om möjligheten att få en förrätt serverad som huvudrätt. Det kom istället ut en liten förrätt vilken inte mättade särskilt mycket. Min hamburgare var ok, men skulle bli saftigare med en krämig dressing. Miljön är fantastisk!
Vi drack bara kaffe.Det var rent och fint,härlig atmosfär.Tjänst: 4/5
Idag hann man inte med, men gott fläskMat: 4/5
Comment on this business

to add Dössberget map to your website;