facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dragkrokskungen.se

About

WWW.DRAGKROKSKUNGEN.SE - Kvalitetsdragkrokar på nätet utan mellanhänder. Prisgaranti & snabba leveranser!

Story

Dragkrokskungens affärsidé är att kunna erbjuda dig en billig dragkrok från branschens ledande tillverkare som Thule och Westfalia. Vi har inga dyra lokaler och inga mellanhänder vilket gör att vi kan hålla riktigt låga priser. För din trygghet så säljer vi enbart dragkrokar ifrån välkända Thule och Westfalia som ger livstids garanti på sina produkter.

Hos oss hittar du en billig fast eller avtagbar dragkrok till alla bilmärken så som Volvo, Audi, Bmw, Mercedes, Toyota, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volkswagen och många fler.

Idén till Dragkrokskungen föddes efter många år inom verkstadsbranschen och stor förundran över varför det behövde vara så dyrt att montera en dragkrok.

Om du inte kan eller vill montera din dragkrok på egen hand så kan en av våra erfarna dragkrokstekniker komma och göra jobbet åt dig. Antingen utför vi monteringen hemma hos dig eller på din arbetsplatsen medans du jobbar.

Ring oss gärna på telefon 0729 - 627 381

Address:
Phone: 0770 - 11 44 11
City: Halmstad


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00

Similar places near
JMB Optimering JMB Optimering 5 km Hade bokad tid ,ringde dagen före för att stämma av med lånebil fick då svaret att mo...
Reviews
ringer till kundtjänsten för att veta om de har skickat min beställning och han svarar äntligen efter att jag ringt 5 gånger "du får vänta 24 till 48 timmar" för att få veta! alltså helt värdelösa
Mkt trevligt bemötande på kundtjänst Ett mycketväl utfört arbete som gjorde det hemma i min carport O billigt blev det oxå:
Bra service. Aviserade t.o.m en mindre leveransförsening. Köpte Westfalia avtagbar krok. Bra instruktion för det mekaniska montaget à la IKEA. Bra passning. Även bra instruktion för det elektriska montaget, både bilder och text.
Comment on this business

to add Dragkrokskungen.se map to your website;