facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drawing Room

Drawing Room

About

The Drawing Room - Ett litet unikt behandlingshem för män och kvinnor med beroendeproblem samt anhöriga till beroende.

Story

The Drawing Room är ett unikt litet behandlingshem med känsla för detaljerna. Vi riktar oss till individer som utvecklat ett missbruk eller ett beroende av alkohol, tabletter, narkotika eller spel. Dessutom lägger vi stort fokus på anhöriga.

Rehabiliteringen hos oss pågår i 28 dagar. Den sker i en sluten grupp med max fyra klienter åt gången. Upplägget är anpassat så att klienten ska kunna använda sin tid så effektivt som möjligt och så att grupptillhörigheten ska kunna bibehållas på bästa tänkbara sätt efter rehabiliteringens slut.

Rehabiliteringen är baserad på Minnesotamodellens tolvstegsprogram tillsammans med flera andra internationellt vedertagna rehabiliteringsmetoder. Den sker både i grupp och individuellt. Vi fokuserar även på medveten närvaro, rätt kosthållning och fysisk träning som är individuellt anpassad. När våra klienter checkar in hos oss får de genomgå både fysiologiska, medicinska och psykologiska tester så att rehabiliteringen kan anpassas efter sina behov på alla områden.

Vi bedriver vår verksamhet i Gamla Herrgården i Norsholm, en anrik och vacker plats invid Motala ström.

Läs mer på www.thedrawingroom.se

Address: Gamla Herrgården, 61021 Norsholm
Phone: 01154070
City: Norsholm
Zip Code: 61021


Comment on this business

to add Drawing Room map to your website;