facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dressmann

"Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder. Vi erbjuder ett stort och prisvärt sortiment för män i alla åldrar. Välkommen in för en trevlig köpupplevelse, vare sig du är ute efter en kostym, ett par jeans eller strumpor."
Address: Åkersberga centrum Stationsvägen 5 , Åkersberga 184 30, AB, SE
Phone: +46 8 544 014 70
City: Åkersberga
Zip Code: 184 30


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: dressmann xl, dressman suits, dressmann stores, dressmann india, dressman jeans, dressmann xxl, dressmann shirts, dressmann logo
Reviews
Absolut värsta bemötandet jag och min man haft i en butik på länge. Vi var enda kunderna i butiken och fick ingen hjälp. Butiksbiträdet som bröt på finska kom med spydiga och nonchalanta kommentarer när vi ställde frågor och var helt ointresserad av att hjälpa till. Sista gången vi går dit
Mycket dålig uppmärksamhet av personalen! Vi var de enda kunderna i butiken ändå kunde ingen av de två kvinnliga i butikspersonalen komma och fråga om vi behövde mer hjälp. De var alldeles för upptagna med att stå och babbla med varandra vid kassan. Åkersberga 26/4 2022.
Vissa färger är inte färgäkta, så dina kläder tappar färg efter ett par månader grönt blir flammigt gult. men fråga personalen vilka färger som är problem. Jag färgade om och återbrukar, rätt så billigt är det
Inga speglar i omklädningsrummen. Irriterande säljare som inte låter prova kläder i fred utan ska vara på en och fråga om man vill ha hjälp.
En bra butik som har det man behöver. Trevlig och kunnig personal som alltid ställer upp och hjälper dig.
Mycket att välja på, bra skjortor passar även äldre män. Bra utbud om du behöver komplettera din garderob. Alltid vänlig och kunnig personal.
Grymt stilsäker, hjälpsam och trevlig personal!!! Dessutom tar de kontanter. Hit kommer jag gärna tillbaka!!
Nya Dressman gav ett trevligt intryck. Ljust och överskådligt. Bra utrymme i provhytten och lätt att se i speglarna. Bra att kassan nu finns vid entrén.
Det är en Dressmanbutik... varken mer eller mindre. Så gillar man Dressman så kommer man att gilla den här butiken.
Bra pris på sommar kläder
Comment on this business

to add Dressmann map to your website;