facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drivabolagen AB

Drivabolagen AB

About

Vår affärsidé har sedan starten 1969 varit att serva svenska dagligvaruhandeln med svårskötta sortiment.

Story

Drivabolagen AB är ett så kallat rackserviceföretag. Rackservice-begreppet kommer ursprungligen från USA och det är stort i Europa. Det bygger på att ett externt företag specialiserat sig på att serva/sköta special (inte mat) i livsmedelsbutiker så att avdelningarna alltid innehåller rätt varor och rätt antal i rätt säsong.

Vi på Drivabolagen AB strävar hela tiden mot att bli bättre än någon annan på den svenska dagligvarumarknaden, bland annat är vi ISO certifierade för kvalitét 9001 och miljö 14001.
Drivabolagen AB grundades år 1969 av vännerna Stig Driva och Bengt Almkvist. Efter att Brio och Pressbyrån under några år ägde bolaget köptes det av dåvarande VD Harry Plantman. Harry hade en gedigen dagligvaruerfarenhet med stort nätverk i branschen. Han jobbade aktivt som VD fram till pension 1995, därefter tog Pontus Plantman över ledartröjan. Viktigt för Pontus i hans ledarskap är att alla skall tycka det är roligt, det vi pysslar med, och att vi alla drar på samma håll.

Vi sysselsätter idag ca 50 personer. Huvudkontor och lager ligger i Osby i norra Skåne. Säljarna är bosatta i hela landet och servar butiker från Malmö i söder till Haparanda i norr.

Kika gärna in på vår hemsida
www.drivabolagen.se

Address: Vintervägen, 283 21 Osby
Phone: 0479-177 70
City: Osby
Zip Code: 283 21


Similar places near
Edens Present Blomsterbod Edens Present Blomsterbod 2 km Bästa blomsterbutiken i hela Skåne! 100% service och leende personal. Rekommenderas f...
Dröm UF Dröm UF 2 km Välkommen till oss!� Vi är fyra tjejer som startat ett UF-fötetag. Vi säljer drömfång...
Varmavillan Varmavillan 4 km Beställt pellets INNAN prishöjningen......MEN skulle efter några dagar få betala det ...
JB Hunting JB Hunting 146 km I vår webbshop säljer vi den kritikerrosade North Fork Kulan.
Reviews
Nötknäppare art nr 7.10.0454 pris grupp R, inköpt 20210103,70 kr, kvalité efter pris förmodligen, ganska ricklig
Under osby outlet, köp en plastpåse för 50:- och fyll den med vad du vill... Underbar idé för att bli av med leksaker och annat smått.
Det var inget speciellt...
Härligt drag i föreningen
Comment on this business

to add Drivabolagen AB map to your website;