facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drive-in loppis Täby galopp

"Sommarloppis, öppen helger under sommarhalvåret. Datum - se hemsidan."
Address: Täby Galoppbana, 183 67 Täby
Phone: 076-896 63 70
City: Täby
Zip Code: 183 67



related searches: Loppis Täby kyrkan, Loppis Stockholm, Solvalla Loppis, Täby LOPPIS, LOPPIS Täby Kyrkby, Loppis nära Täby, Bakluckeloppis Sickla, Bakluckeloppis Stockholm 2022
Reviews
Det är den bästa loppisen. Blir ju inte sämre av att Rosslagsleden ligger ett stenkast ifrån och man kan gå längsmed sjön med hunden medans damen shoppar loss på en helt suverän loppis med bra matmöjligheter och toalett. Dåligt med papperskorgar dock.
Inget märkvärdigt faktiskt. Som många skrivit redan,väldigt mycket kläder av olika kvalité som folk vill bli av med. Sällskapet vid besökstillfället fyndade, på riktigt. Lätt att hitta hit bra parkering enkelt matutbud och toaletter. Verkade dock lite knöligt att ta sig ut för de säljare som var klara eller tröttnat. Trångt och en hel del besökare.
Var där lördag och söndag. Det står att de öppnar 11 men lärde mig till söndagen att 11 har de flesta sålt länge och flera kunder är redan på väg därifrån. Gott om parkering.
Åk absolut inte dit om du ska sälja, Jag spenderade hela kvällen att packa i ordning och lasta bilen . Var där kl9 när insläppet öppnar och får svaret att det är fullbokat,står på hemsidan att det går utmärkt att köpa på plats!!! Har sålt i 12år . Kommer aldrig mer sälja hos dessa loppisar. Norrskedika och ulva kvarn är det som gäller.
Kom i tid, finns vansinnigt mycket att gå igenom om man ska se allt.
Stor bakluckeloppis på ett fält med varierande utbud. Lätt att parkera med parkeringshjälp som visar när en parkering är full! Mycket fokus på kläder och barnsaker men verkar även finnas en del säljare med retro och vintage. Det finns en bajamaja på området samt en eller ett par foodtrucks, typ burgare. Jämfört med andra bakluckeloppisar var det mycket besökare och tyvärr lite buffligt emellanåt. Helt ok loppis ändå och en och annan fyndchans finns.
Stor loppis på ett nedtrampat gräsfält, gräset är helt bortnött bitvis. Lätt att hitta parkering på gräsfälten. Men loppisen var inte särskilt trevlig, ingen trevlig stämning som det kan vara på loppisar. Jag såg många utrikesfödda kunder som försöker pruta ned varorna till nästan ingenting och säljarna blev irriterade. Man behöver ha bil för att ta sig dit.
Helt ok. Hade gärna sett mer mat/dryck/skugga.
Mest skräp och en del "nya grejer köppta billigt på nätet" men som altid med loppis kan fynd göras. Finns toaletter och visst utbud av mat och dryck. Som alltid med loppis, kom tidigt
Damm fält. Och många som tror att dom som säljer har kommit dit att ge bort saker. Flera besökate som tror att säljarna får stå gratis på loppisar,
Comment on this business

to add Drive-in loppis Täby galopp map to your website;