facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drömgårdens Kennel

Drömgårdens Kennel

About

Vi föder upp Golden Retriever
Vi är en liten familj med underbara Goldenvänner som alltid finns vid vår sida när det gäller lekar, promenader och träning.



"Drömställe för alla storlekar och raser för fyrbenta vänner när ni åker på semester så har de en ljuvlig semester här med oss."
Address: Gransjöås 101, 438 92 Härryda
Phone: 070330 22 26
City: Härryda
Zip Code: 438 92



related searches: Drömgårdens kennel härryda reviews, Drömgårdens Hundhotel, Hundhotell Göteborg, Hunddagis Härryda, Besöka kennel Göteborg, Mörka Golden retriever kennel, Hundpensionat Göteborg, Hundhotell Stockholm
Similar places near
Drömgårdens Hundhotel Drömgårdens Hundhotel 0 meter Vi har haft vår staffe Elza hos Julia och hennes partner två gånger när vi varit på s...
Melodys Kaningård Melodys Kaningård 8 km Uppfödning av Lejonhuvad Kanin & Harkorsningar
Härryda Hundarena Härryda Hundarena 13 km Stort å fint. Många får plats samtidigt. Mycke utrustning finns. Toalett och fikahörn...
Reviews
Vi har haft vår staffe Elza hos Julia och hennes partner två gånger när vi varit på semester, har funkat jättebra, det känns tryggt och gården är verkligen drömlikt!
Bästa Hundhotell som finns för din hund Julia är fantastiskt i sitt bemötande är alltid så tacksam för kunna lämna min Chico i trygga händer.
Lämnat vår hund här flera gånger och det har alltid fungerat väldigt väl! De är trevliga, anpassningsbara och lokalerna är rena och genomtänkta. Man får frekventa bilder på hunden under tiden man är borta, så man känner sig uppdaterad och kan se att hunden mår bra. Finns också möjlighet att lämna bilen där så får man skjuts till och från Landvetter. Bättre än att lämna bilen på Landvetter tycker jag.
Trevlig personal och jätte fint rent och snyggt .
Bästa stället ! Så tryggt och professionell Mina två frallor har checkat in flera gånger, rekommenderas.
Absolut bästa stället att lämna sina pälsklingar på när man själv åker bort Där har hundarna ett 5 stjärnigt hotell och behandlas som kungar oavsett ras Så kan inget annat än ge dom högsta poäng
Kanonställe! Lämnar våra stora schäfer-blandras där regelbundet. Jättenöjda. Att de har hämtning/lämning i hemmet och airport transfer är helt otroligt flott!
Ett paradis för en hund vara på kolli när hundförarna åker på semester och man kan till och med bli skjutsad till flygplatsen ett stort + måste jag ju säga!!
Proffsigt bemötand, bra lokaler, rent, organiserat och fin miljö runt. Våra hundar trivdes väldigt bra!
Svåra att få tag i, men hundarna var glada och mådde bra när vi hämtade dem.
Comment on this business

to add Drömgårdens Kennel map to your website;