facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drott & Company Bohagsservice AB

About

Drott & Company Bohagsservice AB - En del av Drott & Company koncernen i Sydöstra Sverige ett fullservice företag inom professionell dödsbohantering Kunnig Personal - Kunglig Service.

Story

Vår affärsidé är att göra ert jobb enklare. Vi tar hand om all service ert företag behöver. Städservice och fönsterputsning, kontors- och fastighetsservice, vaktmästeri, reception, transporter och flyttservice. Vårt mål är att erbjuda våra kunder rätt tjänster till ett så lågt pris som möjligt.
Det är viktigt för oss på Drott & Company att bemöta varje människa som en unik individ med respekt för hans eller hennes rätt till självbestämmande och integritet. Personligt ansvar, kompetens, kunskap och ett stort engagemang hos alla medarbetare är grundstenen för ett lyckat resultat.
Vårt huvudmål för Drott & Company är att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och en kostnadseffektiv service som ger hög kundtillfredsställelse. Vi arbetar enligt ett ledningssystem som omfattar både kvalitetssäkring och ständig förbättring av våra tjänster. I vårt arbete använder vi vedertagna arbetsmetoder samt följer tillämpliga författningskrav.
Kompetent personal säkrar ett professionellt utförande genom egenkontroller under hela utförandet samt slutkontroll. I våra uppdrag verkar vi som ett väl sammansvetsat lag och tillsammans levererar vi efterfrågade tjänster i rätt tid och till rätt utförande. Alla medarbetare är i sitt dagliga arbete ansvariga för att kvalitetspolicyn följs.
Inom ramen för vår kvalitetspolicy fastställs övergripande kvalitetsmål för hela verksamheten samt detaljerade kvalitetsmål per process eller funktion. Uppföljning av kundtillfredsställelse sker genom att vi i dialog med kund följer upp genomförda projekt innan de avslutas.

Address: Snickaregatan 3, 382 45 Nybro
Phone: +4648024444
City: Nybro
Zip Code: 382 45



related searches: Drott Auktioner loppis
Similar places near
Swestål Swestål 170 meter Bra och väldigt bra personer som jobbar där man känner sig välkommen
Swelogistik Swelogistik 323 meter
Städ & Fönsterservice Städ & Fönsterservice 455 meter Städ och Fönsterservice https://www.stadochfonsterservice.se Kontakta oss idag för b...
Drott Secondhand & Antikviteter Drott Secondhand & Antikviteter 475 meter Secondhand marknad vi köper o säljer dödsbon, sterbhus, hela hem i Sydöstra Sverige v...
Martin Andersson Transport Martin Andersson Transport 714 meter Trevlig personal, vänligt bemötande
NY-Städ NY-Städ 2 km Så mycket mer än bara städning!
Sam Städ Sam Städ 4 km De ska ha en guldstjärna varenda en utav dom som var här under min storstädning De gj...
Team Amanda Eriksson Team Amanda Eriksson 14 km Tränar, tävlar och utbildar hästar på nationell och elitnivå. Tar emot hästar för trä...
Comment on this business

to add Drott & Company Bohagsservice AB map to your website;