facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla

Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla

About

DBGY Uddevalla

Story

- Marknadsföring & Försäljning [HA]
- Samhällsvetare [SA]
- Stylist [HV]
- SPA Träning & hälsa [BF]
- Foto & film [ES]
- Artisten [ES]
- SOS Skydd & säkerhet [VO]

Plusgymnasiet vill ha en öppen dialog på Facebook och välkomnar frågor, feedback och diskussion. Här kan du se vad som händer i vår dagliga verksamhet.

Vi som bidrar till innehållet i Facebook-gruppen är alla verksamma inom Plusgymnasiet.

Vi förbehåller oss dock rätten att inte svara på opassande inlägg samt att radera opassande samt stötande inlägg och kommentarer eller spam. Vi förbehåller oss också rätten att blockera användare som upprepade gånger uppträder opassande eller spammar vår verksamhets inlägg.

Address: Kungstorget 5, 451 30 Uddevalla
Phone: 0522-607600
City: Uddevalla
Zip Code: 451 30


Similar places near
Uddevalla gymnasieskola Uddevalla gymnasieskola 267 meter Uddevalla Gymnasieskola
Barn och fritid - Uddevalla gymnasieskola Barn och fritid - Uddevalla gymnasieskola 334 meter Välkomna till Barn och fritidsprogrammets facebooksida!
Sinclair Sinclair 395 meter Mysig och hemtrevlig skola! Bra och proffsiga lärare! God stämning!
Uddevalla gymnasieskola Naturbruk Häst Uddevalla gymnasieskola Naturbruk Häst 670 meter Här ger vi information på vad våra elever gör under sin utbildning på Naturbruksprogr...
Elevbutiken Östrabo yrkes Elevbutiken Östrabo yrkes 848 meter Elevbutiken drivs framförallt av florist och stylistprogrammen
Thoren Innovation School Uddevalla Thoren Innovation School Uddevalla 1 km Skär hällre av nötterna än att gå hit
Reviews
Bra lärare men ledningen är helt värdelös. Företaget som äger skolan academedia är otroligt snåla och ger ofta en falsk bild om hur skolan är i verkligheten. Rekommenderar verkligen att välja en kommunal skola då de iallafall inte snor massa skattepengar. Lärarna är super bra men ledningen är som sagt bara sugna på att tjäna pengar. Skolan lovar väldigt mycket som låter för bra för att vara sant, vilket det är. Lokalerna är hemska, på vintern så är det iskallt och på sommaren så är det som en bastu, detta har skolan vetat om i 3 år men har fortfarande inte gjort någonting för att återgärda. Datorerna man får är chromebooks som är så otroligt sega att de flesta blir tvungna att lämna in dem bara efter några månaders användning.
En skola utan intresse för att hjälpa elever. Har som enda intresse att mjölka skattepengar. Om du har ett barn som har svårt i skolan så personen söka hit så får den godkänt i alla ämnen eftersom läraren får bättre lön om de blir godkänd, fast lärarna inte är behöriga till att undervisa i vissa ämnen.
Comment on this business

to add Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla map to your website;