facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Drottningholms Golfklubb

Drottningholms Golfklubb

About

Kungl. Drottningholms Golfklubbs 18 hål är utlagd på kunglig mark och klubbens 1400 medlemmar och många gästspelare kan njuta likaväl av den vackra naturen

Impressum

Stefan Andorff
Klubbdirektör

Address: Pl 183 , Drottningholm 178 93, AB, SE
Phone: +46 8 759 00 85
es.kgrdk@ofni
City: Drottningholm
Zip Code: 178 93



related searches: drottningholms golf club, ullna gk, royal drottningholm golf club
Reviews
Sommarerbjudandet i juli 2023 med greenfee på 890 kr är troligen den mest prisvärda greenfeen i riket sett till vad man får för pengarna. Otroligt skick och fram för allt greenerna var i topptrim, supersnabba. Absolut jämförbart skick med Ullna och Bro Hof, men till halva greenfeen. Man bör nog kunna sin golf om man ska ut här dock, min far med 25 i hcp hade svårt att skrapa ihop poäng då banan får anses som svår/utmanande och ligger du på fel ställe vid greenområdena kan slagen lätt dra iväg. Lägg på fint bemötande i receptionen och grymma träningsfaciliteter så förstår ni att det inte fanns något att klaga på!
Riktigt trevlig klubb med bra resturang. Banan är kul och utmanande och håller bra kvalitet. Kul också att det finns trackman range!
En av få banor i Stockholm med raka teer
Känner endast till den här golfklubben pga de körde ner papp-kartonger i min bostadsförening, HSB Morkullans, sop-inkast och blockade igen den. Skulle i framtiden rekommendera att kasta kartongerna i klubbens egna sopor, eller åtminstone ta isär kartongen så att den går ner. I only know about this club for mashing cartons into my apartment-complex public trash-intake, blocking it. Just use your own club-trash, or at least take the cartons apart first.
Fin bana i fin natur ett stenkast från centrum vilket speglas i en av Sveriges dyraste greenfees. Banan är fin och välskött, en av Stockholms bästa, men inte en av Sveriges bästa. Välmående klientel i exklusiva faciliteter. Klart värt ett besök! Kunde inte hitta banguide på nätet inför rundan så jag delar med mig här.
Maten är bra. Men äter inte här igen. Lessen sallad. Pyttesmå såna "ta mer lesen sallad om du inte blir mätt-portioner portioner för att vara "lunch restaurang" dyrt också. Ljus och fin lokal men det väger inte upp för den lessna salladen, det vidbrända kaffet och de små portionerna.
Trevlig restaurang för lunch vid golfbana.120 kr för inklusive sallad o kaffe.Bra mat o 4-5 alternativ o vegetariskt Rekomenderas varnt
En bana som rönt mycket uppmärksamhet efter "ombyggnaden". Det som känns nytt är greenområdena. Detta hjälper dock inte fullt ut för att kompensera för en högst medioker layout. Det blir endast 2 stjärnor eftersom det var tydliga märken i greener efter hålpipning och att man trots det tog full greenfee. Banan är totalt sett inte värd en greenfee nära 1000 kronor. Flera banor runt Stockholm är bättre till lägre pris.
Vi har bara provat restaurangen. Den bästa tacobuffe’n jag ätit. Härlig miljö och trevligt folk!
En av Sveriges bästa banor, efter helrenoveringen 2012, skicket är helt perfekt och banarkitekturen är utmanade. Såg en som skrev att banan var sliten!? och en som skrev att den saknade kvalitet? jag undrar smått vilken bana de var på och hänvisar till? det lär inte vara Drottningholm iaf.
Comment on this business

to add Drottningholms Golfklubb map to your website;