facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DS denim and suits

DS denim and suits

About

ds. ligger i Tyresö centrum, erbjuder mode för män från bl a Replay & Superdry. Har ett brett utbud av storlekar inom denim & välklätt mode.

Story

Utvalda märken för män i Tyresö, från XS - 3XL. Casual, denim och dressat mode.
Replay, Superdry, Lindbergh, Mouli, Blend, Shine, Minimum, Casual Friday.



"Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder. Vi erbjuder ett stort och prisvärt sortiment för män i alla åldrar. Välkommen in för en trevlig köpupplevelse, vare sig du är ute efter en kostym, ett par jeans eller strumpor."
Address: Östangränd 11, 13540 Tyresö
Phone: +46736413725
City: Tyresö
Zip Code: 13540



related searches: Ds denim and suits sale
Similar places near
H&M H&M 21 meter Denna butik uppfann begreppet trångt trångt trångt. Har kläder för 14.000 kvadratmete...
Reviews
En butik som säljer allt för mannen, både för vardag och fest. Här finns tröjor och skjortor i alla möjliga färger och modeller. Kostymer och kavajer, liksom många olika typer av byxor. Butiken kunde vara lite större. Personalen är hjälpsam. Priserna är i många fall riktigt humana. Jan 2024: Vnterrean är i full gång. Nu kan man fynda till riktigt bra priser.
Kalsonger som sömmarna går upp på senare stora hål så hela paketet ramlar ut Köpte 3 par kortbyxor på samma ställning kommer hem då är första paret ok utan lapp för bakfickan dom 2 andra med skrynklig lapp Nu är det bra aldrig mer Skräpman
Hjälpsam och trevlig personal som frågar och har stort engagemang för var enskilda kund! Jag köpte chinos byxor och hon hjälpte till med olika färg kombinationer. Gav förslag på passande överdelar tex skjorta eller tröja. Bra merförsäljning!
Okej butik men lite i minsta laget på utbudet. Skjortor kan du definitivt hitta här men utöver det så känns det tunnt. Hyggligt bra hjälp har jag fått iaf. Dressmann är annars en bra kedja tycker jag i överlag.
Personalen brydde sig ej. Prata bara med varandra. Fick leta själv. Dåligt.
Trevlig personal. Som alltid hyfsade priser men ändå bra kvalitet.
Fina kläder för män, bra priser och service
Billigt och bra. På övervåningen.
Lite mörk affär.
Helt ok med bra service
Comment on this business

to add DS denim and suits map to your website;