facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for dStore

Address: Götgatan 78 , Södermalm 118 30, AB, SE
Phone: +46 8 640 90 80
City: Södermalm
Zip Code: 118 30


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: Dstore södermalm reviews, Apple Store Stockholm Kungsträdgården, D store, Mstore, MacRent, Apple Store, Stockholm
Reviews
Hemsk service! En schysst person som arbetade där men fick felaktiga och oklara besked av flera av de anställda. Behövde ringa flera gånger om dagen för att ens få information om mitt ärende. Blev tillsagd när jag lämnade in datorn att kostnadsförslag skulle komma dagen därpå men det dröjde i nästan en vecka, när jag ringde kunde de inte svara på varför och gav besked att min dator skulle vara redo att hämta ut 2 dagar senare, det dröjde ytterligare 2 dagar, totalt 8 dagar efter att jag lämnat in daton, dvs 5 arbetsdagar. Detta bortförklarades med klämdagar och studenttider vilket ingen sa något om när jag lämnade in datorn. Jag hade kunnat vänta om jag hade vetat. Kommer absolut inte komma tillbaka eller rekommendera andra.
Lämnade in en dator för byte av batteri. Fått mkt dålig service, ingen har haft koll på ärendet. Själv fått ringa och fråga, påminna. Fått olika bud hela tiden, blivit rätt så dåligt bemött. Det tog dubbelt så lång tid som det skulle tagit. Kommer inte komma tillbaka igen, kommer inte heller rekommendera det till någon.
VARNING!!! Bluff företag, DD Data Distribution AB. Detta är INTE en auktoriserad Apple butik, inte med den servicen de erbjuder. Välj annan butik och verkstad om du vill ha bra service och inte vill få ytterligare problem med din inlämnade mobil/dator etc. Ägaren kommer aldrig att erkänna fel eller misstag och kommer göra allt i sin makt för att få dig att se ut som den dåliga personen. Ägaren och den manliga butiksförsäljaren uppför sig även hotfullt. Ägaren är bara intresserad av att dra in pengar och inget annat. Skamligt tar han även betalt för saker som ingår i garantin. Det tar inget ansvar för de skadar de orsakar eller om de försummar din ägodel. VÄLJ ANNAN BUTIK!!!! GÅ INTE HIT!!!!
Härligt bemötande och trevlig personal. Julia var det nog hon hette som jag pratade med. Lite ovanligt med tjejer i den tekniska världen och fler som mötts av det trevliga bemötandet ser jag.
Tjejen som hjälpte mig, Julia, var otrolig kunnig och serviceminded. Hon hjälpte mig med mitt problem och mer där till. Jag är otrolig nöjd!
Använde dem för datorservice och köpa telefon. I båda ärendena var vi tvungna att kontakta personal som inte ens bemödade sig att kontrollera leveransstatus och utlovade datum och rabatt visade sig inte stämma. Inte ett företag jag skulle rekommendera.
Rekommenderar inte! Garantiärende på min mobil som borde varit så enkelt. Sämsta upplevelsen någonsin. Oerhört dryg personal som får en att känns dig dum och ovälkommen. När det i själva verket är de som ger dålig service. De hade sönder skalet till min mobil när de satte i lånemobilen och de vägrar ersätta mig för det, och när jag ska föra över säkerhetskopian enligt deras instruktioner tar det TRE timmar som jag måste stå i butiken och vänta. När väl den nya mobilen sätter igång är det fel på skärmen. På en helt ny enhet! : när jag tar upp saken hänvisar personalen till butikschefen som gått hem för dagen...
Otroligt oengagerad och ohjälpsam personal. Varje gång man behöver hjälp är det med en motvillig suck. Ingen annan butik ger mig sån stark olustkänsla. Undvik om du kan.
Extremt oseriöst företag, märkligt att de lyckats bli Apple certified. Lämnade in min dator med ett hårdvarufel och betalade 1000 kr extra för akutservice. Fick tillbaka datorn utan att varken trackpad eller tangentbord fungerade, dessa problem fanns ej tidigare. Lämnade således åter in datorn för att fixa de nytillkomna felen, och fick tillbaka den flera dagar senare med info att felen hade åtgärdats. När jag startar datorn fungerar varken trackpad eller tangentbord, de har alltså inte gjort någon åtgärd alls. Lämnar in datorn igen och får information om att det ska vara klart på två dagar. Tar 8 dagar till. Jag får tillbaka en fungerande maskin 33 dagar sen jag först lämnade in datorn och betalade för akutservice. Kommer att anmäla till konsumentverket. Gå inte hit, slöseri med tid och pengar.
Nja. Rekommenderar inte. Klassisk säljartyp bakom disken med mycke snack men inte så mycke service. Hen var ointresserad, ohjälpsam, på gränsen till dryg och verkade okunnig om Apples produkter. Kände mig inte välkommen. Föredrar Apple Store framför det här! Lite wannabe varning på försöken med att likna Apple Store och totalt misslyckat. Fattar inte att man använder butiken som front för deras reparationsverkstad. Dom som gör reparationerna får ju dåligt rykte helt oförtjänt med tanke på att man kan boka reparation här via Apple...! Inget större urval på tillbehör.
Comment on this business

to add dStore map to your website;