facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dumplings i Kil

Dumplings i Kil

About

Vi serverar Dumplings vid lunchtid i centrala Kil (mittemot Pekås)

Address: Storgatan 37 (mittemot pekås), 66530 Kil, Sweden
Phone: 0705189588
City: Kil
Zip Code: 66530


Reviews
Jäääävlar vilka goda vegetariska dumplings! Kommer från Stockholm å blev tipsad om dessa dumplings, å de var godare än några jag ätit i huvudstaden! Grattis Kil!
Verkligen värt ett besök om du har vägarna förbi! Mycket god nylagad mat som serverades inom tio minuter. Kommer absolut äta här igen.
Överraskande gott. Lagom hetta och mycket smaker. Enda jag kunde klanka ner på är att det kunde varit något mer ris o soya till maten. Vegetariska alternativ: Det fanns vegetariska alternativ däremot inte veganska.
Utan att överdriva så var detta det bästa asiatiska maten jag någonsin ätit. Tillagad på beställning med fräschaste råvaror i ett litet mysigt kök. Jag längtar efter att få komma till Kil och äta här igen.
Väldigt goda dumplings, även om de kändes en aning dyra. Men det var de värda! Är framemot att hämta mat för fler gånger!
Trevlig restaurang med god mat. Själv beställde jag lax dumplings. De var goda, men såsen tog över lite, och bönorna kunde de skippat. Kommer definitivt återvända om jag åker till Kil i framtiden! Vegetariska alternativ: Quorn, Tofu
Underbar mat! Härlig service och vi fick beställa innan öppning. Riktigt kul att kunna få uppleva den bästa varianten på ett "hål i väggen" även i Sverige. Fokus på bra mat och bra service, rent och fint i restaurangen med en brokig inredning. Älskart!
Fantastiska dumplings och trevlig service! Kommer gärna tillbaka Mat: 5/5
Klassiska dumplings. Hemsk lokal. Lite fyllning i dumplingsen. Lite oljigt. 90 kr lunch.Mat: 3/5
Lika gott och trevligt som alltid. Idag tog vi kyckling nr 1 och Dumplings med lammfärs nr 2. Supergott!!! Rekommenderar gärna detta ställe.
Comment on this business

to add Dumplings i Kil map to your website;