facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dunkin' Donuts Mall of Scandinavia

"Shopping i världsklass! Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen.Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde.I Westfield Mall of Scandinavia finns även ett serviceutbud utöver det vanliga, bland annat nyheten Click & Services, en lounge där e-handeln möter den fysiska shoppingupplevelsen. Här kan kunden hämta sina paket, prova i provrummen och, vid behov, lämna tillbaka varan.Varmt välkommen!"
Address: Stärntorget 2, 16979 Solna
Phone: 010-1060600
City: Solna
Zip Code: 16979


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Dunkin donuts mall of scandinavia restaurants, Dunkin donuts mall of scandinavia menu, Dunkin donuts mall of scandinavia map, Dunkin' Donuts Sweden, Dunkin donuts near me
Similar places near
Café Kärven Café Kärven 457 meter Känns som cafét varit där innan solna bildades , trevligt utbud av frulle , lunch och...
Caffé Mezzo Caffé Mezzo 713 meter Galet goda sallader och alltid glad och trevlig personal om än dock lite kostsamt så ...
Enrico' s cafe & vinbar Enrico' s cafe & vinbar 820 meter Fantastiskt trevlig vinbar, familjär och glad stämning.
Leklandia Leklandia 1 km Koppla av från vardagen en stund och kom in till oss och släpp lös din inre busis! Et...
Redfellas Redfellas 1 km Vet inte hur mycket folk måste äta men jag håller inte med andra omdömen. Tycker port...
Al-Arab Café Al-Arab Café 2 km Bästa Mat Bästa VattenPipa Färsk juice Maträtter
Ulriksdals Trädgårdscafé Ulriksdals Trädgårdscafé 3 km Fantastiskt trädgård!!!Buffé var gka enformig för priset och ingår inte någon efterrä...
Augustendals 4H Augustendals 4H 3 km Perfekt för helgpromenad med familjen och kul för barnen med alla djuren.
Grodhavet Grodhavet 3 km Vi skulle hitta ett ställe att äta brunch på och Grodhavet blev rekommenderat vid en ...
Bockholmen Marin Bockholmen Marin 3 km Mysig och trevligt
Reviews
Stort och fint köpcenter. Tyvärr luktade det mögel i ena flygeln när jag var där så det drar ner mitt helhets bytyg. Tuff takinredning med ljus installation. Lite synd att ett 10 tal lampor gått sönder och utmärkte sig mycket genom att lysa i helt fel färger.
Stort och fräscht köpcentrum. Här hittar du i princip allt du behöver. Det finns ett stort utbud när det gäller restauranger och serveringar som borde tillfredsställa många typer av smaker. Likaså när det gäller klädbutiker är utbudet stort. Man fick aldrig en känsla av att det var trångt. Kan dock tänka mig att samband med evenemang i den närbelägna arenan kan det se helt annorlunda ut.
Futuristisk mardröm. Dyr krånglig parkering. Man avkrävs kontokort information. Man avkrävs medlemskap. Digitaliserad och kommersialiserad verklighet. Omänskligt tråkig och död plats.
Första gången någonsin på Scandinavian Mall. Uppdrag: Gå på restaurang. Navigera hit: hade gått även utan GPS. Hitta in från parkeringshuset: gick ju det också. Minnas var bilen står är lätt. Man behöver bara lära sig en bokstav i alfabetet... Jag och min fru bestämde oss för Standard Rutin 1A gå runt kolla på ALLT innan vi bestämde oss för vilken matkultur som var mest intressant. Tog en timme gå runt i lugnt mak: blev en iransk. Restaurangerna ligger samlade vid ett mattorg. Godis glass fikakrubb etc har snillena i shoppingpalatsets styrelse genialiskt placerat en bit bort från mattorget. Här får min fru en uppenbarelse: Stället är så rent att familjer sitter på golvet och käkar glass, godis, våfflor plus lite annat fikagott. Om det finns en gradering på renhet så är Admiralens observation ett fattat beslut för returbesök. Arkitektonisk är Scandinavian Mall kompakt byggt med korta avstånd mellan butikerna. Snyggt utformade promenadstråk uppbrutna med luftiga ljushål från bottenplan till ovanplan.
Stort köpcentrum med de flesta butikerna. Nöje och motion med bio, gym och padel. Generösa öppettider och enkelt att ta sig dit med pendeltåg.
En stor galleria som har det mesta. I sin helhet har MOS Filmstadens IMAX biograf och många andra butiker. Allt från klädmärken, restauranger till olika aktiviteter. Senaste nya upplevelse-museum. Det bästa är att besöka gallerian när det är som minst rusningstrafik. När det blir för mycket människor kan man få klaustrofobikänslor. För att undvika stora folkmassor, gå udda tider. Eller sena vardagar / tidiga morgonar för bästa möjliga resultat.
Varning. Köp inte ifrån Tefal, deras öppet köp är bara lögn, dem vägrar ta emot varan så fort du öppnar förpackningen. Vad är syftet med öppet köp då? Jag känner mig lurad,det står i butiken prova hemma i 100 dagar, 30 dagar öppet köp, även personalen sa det till mig när hon sålde varan till mig, men det inte stämmer alls med verkligheten. Jag tycker om mallen annars ,besöker den regelbundet, men kände mig verkligen besviken denna gången pga Tefal, ville varna er av deras fusk.
Nästintill perfekt galleria! Lite väl stor för min smak, men det finns en hel del butiker, restauranger och biograf, för den/dem som letar efter mer eller mindre allt möjligt från kläder, skor, accessoarer, DIY-saker, till att fika eller äta och avsluta kvällen med bio eller bowling på O’Learys. Finns även några ’lekplatser’ för yngre barn med Babblarna och Pippi Långstrump.
Alltid gillar att går runt där i MOS. Mycket utbud o trevligt när det inte är så mycket folk. Var där igår 4 mars o de hade evenemang för barn. Var där o gick runt bara en timme för orkade inte med massa folk o högljudda. Trevligt med musik när man går shoppa ja men inte för hög musik, igår var det mycket hög musik som spelas i högtalarna så att man knapp kunna prata med sin sällskap. Allt högljudda, skrikande barn, springande ungdomar, människor som skriker på varandra för att svårt att höra varandra osv. Vet ej om ni spela musik varje dag men bättre utan eller mindre ljudnivå på musiken. Man skall kunna diskutera när man shoppa eller sitter äter mat. PS. Längesen jag var där i MOS, tyckte det var trevligare förr. Vill inte sprida något negativt men det var så jag o min sällskap kändes. Tack på förståelse!
Jättebra Gallerian och allting. Men hatar vakterna i Gallerian för att de stoppar och hotar folk och mig för att vi tar panter i papperskorg. Jag blev utvisad i 24 timmar, wiw tack vare vakter som inte lätt mig att kolla på Mac hamburgare idol och jag har missat största roliga saker! Jag bara tycker inte om vakterna. Jag vill pengar, jag behöver den! Det finns folks som är arbetslösa och vill ha pengar, och jsg också! Skulle rekommendera att leta aldrig efter pant eller besök aldrig ditt ni som vill ha pant!
Comment on this business

Directions to Dunkin' Donuts Mall of Scandinavia with public transportation


Mall of Scandinavia 50 meters
502
Magasinsvägen 120 meters
Backvägen 150 meters
Solna station norra 180 meters
Evenemangsgatan 180 meters

to add Dunkin' Donuts Mall of Scandinavia map to your website;