facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Durable Scandinavia

Durable Scandinavia

About

Välkommen till Durable Scandinavias officiella fan-page. Här kan du hålla koll på våra erbjudanden, tävlingar och andra roliga saker vi har på gång.

Story

DURABLE SCANDINAVIA består idag av 13 anställda och har sitt kontor i Vallentuna, norr om Stockholm. Företaget grundades 1981 och är ett dotterbolag till det tyska moderbolaget DURABLE. Vi distribuerar och marknadsför ett komplett sortiment av kontorsmaterial. Företaget har ett stort globalt nätverk och våra varor distribueras till fler än 80 länder runt om i världen.

Address: Fågelsångsvägen 4B, 186 42 Vallentuna, Sweden
Phone: 08 - 630 11 50
City: Vallentuna
Zip Code: 186 42



related searches: DURAPRINT, Www DURAPRINT eu, Durable meaning
Reviews
Mycket brå service...
Översatt av Google Snabb avlastning. Man måste själv dra upp pallarna, men företaget ligger i en lugn zon och jag skulle kunna stanna bredvid företaget över natten. Människorna är trevliga och det är inga problem med dem. De är hjälpsamma och vänliga.59.514980,18.092596 lossade här och jag stod också där över natten. Original Szybki rozładunek. Samemu trzeba palety wózkiwemu podciągać..Ale firma jest na spokojnej strefie i mogłem zostać obok firmy na noc. Ludzie są mili i nie ma żadnych problemów z nimi. Są pomocni i życzliwi.59.514980,18.092596 tu rozładunek i tu też stałem przez noc.
Comment on this business

to add Durable Scandinavia map to your website;