facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Duse Udde Camping

Duse Udde Camping

About

Välkommen till campingpärlan i Säffle! Här finns 350 campingplatser och 50 stugor mitt i friluftsparadiset Duse Udde, alldeles intill Vänerhavet.

Story

Strandnära, äventyrliga, lugna eller en vacker plats – alla har de något som är unikt. Duse Udde Camping bildar tillsammans med resten av familjen Svenska Campingpärlor, en kedja av upplevelser och minnen av den svenska sommaren.

För oss är campingpärlor något vackert och dyrbart; ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster värdesätter utifrån dess unika egenskaper. Vi siktar på att ge dig en riktig campingsemester på en lokalt stark pärla.

Läs mer om Svenska Campingpärlor på www.campingparlor.se. Vi ses!

Address: Duse, 66194 Säffle
Phone: 0533-108 00
City: Säffle
Zip Code: 66194


Similar places near
Vänern Lake Resort Vänern Lake Resort 312 meter Trevlig camping nära till vad och omgivning, fint servicehus och diskmaskin
Duse Udde Camping Duse Udde Camping 320 meter Bra att de inte har kort och betalning i duschen.. kod på ytterdörren bara sen funge...
Duse Udde Duse Udde 400 meter Bra att de inte har kort och betalning i duschen.. kod på ytterdörren bara sen funge...
Rudsviken Rudsviken 11 km
Åkershus Ekenäs Åkershus Ekenäs 30 km Långgrundt med underbar sandbotten
Reviews
Campingkartan stämmer inte överens med naturen. Vi bokade plats 125 då den såg ut att ligga skyddad av skog i två väderstrecket. Tyvärr var stora delar av skogen borta och en del av platsen var täckt av ler-klumpar då dom grävt i utkanten. Marken lutade kraftigt och den var mycket ojämn. Lämpar sig inte för husvagn vilket platsen var avsedd för. Vi testade minigolfen och den var tyvärr otroligt sliten och eftersatt. Det blir ju samma förutsättningar för alla men det är inte kul när det ligger mängder med skräp på banan, vissa delar var ruttna, hålen reparerade med plaströr vilket gjorde att bollen i princip alltid gjorde en 270 graders sväng och åkte vidare då hålets diameter är mindre än vad den skall samt att röret sitter 5mm under banan. Servicehus 1 är dock fräscht och där finns toa, familje-dusch och kök mee en bra diskmaskin
Ångrar att jag inte läste recensionerna innan vi bokade stuga! Ringde och bokade två övernattningar för två vuxna, två barn och vår hund. Stugan som vi fick tilldelad nr 39 visade sig vara knappt 9m2 med snedtak. Enligt hemsida och deras egen katalog ska den i alla fall vara minst 12m2 bilderna som visas stämmer inte heller. Påpekade detta omgående men utan respons och vi valde att lämna nästa dag då luftkvaliteten i den lilla stugan blev alldeles för dålig. Vi krävde återbetalning för den natt som vi inte utnyttjade, vilket de nekade. Anmälan till ARN är nu gjord. Platsen och stranden är väl helt ok men annars rätt trist camping med tråkiga gemensamhetsutrymmen.
Lugn och fridfull camping, perfekt för stopp ett par nätter och ha som utgångspunkt för dagsutflykter. Rena och snygga servicehus, fräscha och rejäla duschutrymmen. Enda negativa jag kan komma på är att utbudet i den minimala butiken är otroligt dåligt, det gäller att planera och köpa med sig det som behövs.
Mysig camping med mycket och fin natur. Mycket grönområden. Vår plats var extremt smal, vilket gjorde att det bara var ca 1 meter till grannen. Enligt receptionen var alla platser lika "breda", men det har jag svårt att tro. Undvik bangolfen, sneda och vinda och bör enbart nyttjas om man vill få ett psykbryt ; Plus för det lilla biblioteket
Fin strandcamping vid Vänern. Cykelväg till Säffle ca 6 km. Flera vandringsleder från campingen. Inga First Campaktiviteter.
Bra att de inte har kort och betalning i duschen.. kod på ytterdörren bara sen fungerar allt. Hade fått en stjärna till om det varit närmre cykelavstånd till affär. Mat och dryck: Kanonbra mat i restaurang "fyren"
Fin campingplats men det som drar ner betyget är att det inte fanns nån vattenstolpe på 100 området där vi bodde utan man fick bära från närmaste servicehus
Var här före säsong så det var dött här. säkert bra under säsong. Fint läge vid vattnet får återvända senarePlats: 4/5
Billigaste stugorna var i rätt dåligt skick, vilket man kanske kan förvänta sig av priset. Det luktade instängt och var dammigt, vilket antydde att vi var årets första besökare. Vid ingången hade svalor byggt bo vilket gjorde att det var en stor högfågelbajs att kliva över då man gick in/ut. Det riktigt usla var att det drygt två månader senare dök upp ett krav från inkasso. Någon hade ansett att städningen inte var tillräckligt bra. Vet inte vad de krävde. Kanske blandade de ihop stugorna. Vi våtsvabbade golv och gjorde rent så gott vi kunde. Stugan var definitivt i bättre skick då vi lämnade än då vi kom. En räkning för städning hade skickats på mejl och hamnat i skräpposten. Då de inte fick betalt gick det till inkasso. Hade ju varit passande att ringa eller åtminstone skicka ett riktigt brev.
Fantastiskt läge och hela Vänern precis vid campingenPlats: 5/5
Comment on this business

to add Duse Udde Camping map to your website;