facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dyk-Leif

Dyk-Leif

About

Dyk-Leif - VÄDERÖARNA, SVERIGES BÄSTA DYKVATTEN!

Story

Dykutfäder till Väderöarna sedan 1975

Vår specialitet är sköna heldagsutflykter till Väderöarna! Vi erbjuder dig det bästa av Bohuslän både över och under vattenytan, vi har öppet året runt!

Address: Kvarnbergsvägen 23, 457 45 Hamburgsund
Phone: 0525-33080
City: Hamburgsund
Zip Code: 457 45


Similar places near
Dyk-Leif Dyk-Leif 14 meter Fantastiskt dykhus där jag inte behövde tänka på något utöver min dykning. Enastående...
Reviews
Hos Dyk-Leif blir man väl omhändertagen under hela vistelsen med god mat, bastu och bubbelbad. De har stora båtar som tar en ut till väderöarna bekvämt även vid sjögång. Väl på väderöarna får man Sveriges kanske bästa naturdykning, året om! Priset är rätt för vad man får, men letar man efter den billigaste dykningen så är det bättre att ro själv.
Otroligt fin dykning vid väderöarna, jättegod mat och sockerkaka, sköna sängar, bubbelbad och bastu och framför allt väldigt trevlig, familjär stämning.
Finns verkligen inget negativt att säga om den verksamhet Viktoria och Anders driver under namnet Dyk-leif, börjar vi med akomendationen så kännetecknas den av en genuin hemtrevligt känsla, bra kvalitet på den service man får i form av mat och logi. Värdarna är precis lagom sociala. Hamburgsund är också en fantastisk vacker ort, från trädäcket utanför centret/boendet kan man avnjuta orten från en badtunna, tills man tröttnar och går in och sätter sig i bastun. Gällande dykningen har dykleif en riktigt toppmodern båt som tar dig ut till Väderöarna snabbt och bekvämt, dessutom finns några mindre som inte är fy skam dom heller. Ofta dyker man på djup mellan 20-30 meter och höjdpunkten är alla de gigantiska humrar man kan snoka rätt på. Dykleif tillhandahåller riktigt fin utrustning till ett rimligt pris.
Dyker jag mest med, gör 60+ dyk per år med dem .. Anders och Viktoria som driver stället är kanon på alla sätt.. Toppen service, toppen dykinig ute vid Väderöarna, när det är dåligt väder inomskärs eller yttreskärs , toppen god mat och fika.. Thaimat och färska burfångade kräftor kan man få. Efter att ha haft en dykdag ute på havet kan varva ner med bastu eller jacutsi. Väderöfjord en av deras båtar har de installerat en dykhiss smidigt, kompressorerna drivs av solcellsel. Klart värt ett besök
Otroligt nöjd med mitt besök! Allt var väldigt välorganiserat och blev bortskämd med Victorias goda mat och fika! Superfina dykplatser!
Fantastiskt dykhus där jag inte behövde tänka på något utöver min dykning. Enastående dyk fyllt med liv och god sikt. Viktoria och Anders ordnade mysigt boende, smidig utfärd och god mat varje dag. Extra plus i kanten för de härliga luncherna ute i naturen mellan dyken!
Jag var tvungen att boka av pga att jag inte mådde bra. Tyvärr ger Dyk-Leif ingen återbetalning vid sådana situationer. Det hade varit bättre om deras villkor erbjöd lite pengar tillbaka, eller rabatt vid framtida dyk. Man kan ju faktiskt inte alltid styra över hur man mår, och det är viktigt för säkerheten. Jag skrev en recension på Dyk-Leifs Facebook-soda om detta, men efter mindre än 24h hade de raderat min recension och blockerat mig. Känns inte särskilt kundvänligt eller förtroendeingivande eftersom hela poängen med kundrecensioner är att de ska vara ärliga och objektiva. Förhoppningsvis kan de inte radera denna recension. Tveksamt om jag besöker dem igen.
Varmt, vänligt och en riktig upplevelse. Tycker man om att dyka är detta en riktigt bra, heltäckande fullservicecenter. Man bor bra, äter bra och gör dagliga båtutfärder till lämpliga dykplatser. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer, vi vet att Anders, Viktoria med crew tar väl hand om er!
Första gången här idag då jag åkte med maken för att hämta en kvarglömd vattenflaska sedan två år tillbaka. Den fanns kvar Han säger att det är de bästa ställen att dyka hos.
Ett riktigt gött gäng som kom ut till Väderöarna så vi fick åka ut på ett prova på dyk. En fantastisk upplevelse och riktigt bra och väl omhändertagande!
Comment on this business

to add Dyk-Leif map to your website;