facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for E-center Söderhamn

E-center Söderhamn

About

Hälsinglands största handelsplats med 25.000 kvm butiksytor, 500 Mkr i omsättning, 1.200 parkeringsplatser och närmare 3 miljoner besökare varje år.

Address: Stickvägen 1, 82640 Söderhamn
Phone: 0107411745
City: Söderhamn
Zip Code: 82640



related searches: coop e-center söderhamn, e center malmö butiker, loppis e-center söderhamn, ica e center söderhamn, e center söderhamn restaurang, eurosko söderhamn, loppis e-center söderhamn 2018, buketten söderhamn
Similar places near
m/s Moa Söderhamn m/s Moa Söderhamn 3 km Mysig tripp med räkor i finaste skärgården!
Tönnebro Tönnebro 25 km
Reviews
Personalen på Ica är trötta och ointresserade av att se till så att det är rätt pris på varor med extrapris. Skulle köpa blockljus som var nedsatt pris på men vid betalning i kassan så hade priset inte lagts in i systemet,det tog flera irriterande minuter för att justera till rätt pris!!! Det är ej meningen att man som kund ska behöva tala om för dem att priset ej stämmer SKÄRPNING detta är ej första gången man måste säga till i olika butiker om felaktiga priser!!! Se till att extrapriser läggs in i systemet i tid det borde ha varit gjort redan samma dag på morgonen på måndagen!!!
Länge sedan vi var där, men livsmedelsaffärerna ICA Supermarket och Stora coop kör på med sina breda sortiment. Tyvärr ingen restaurang kvar i entrén längre!
Ganska bra. Saknas några affärer som man skulle vilja ha där
Otroligt trist ställe. Gick inte ens att få en kopp kaffe
Tråkigt att restaurangen har stängt. Annars är det ett bra köpcenter.
Enkelt att parkera och det mesta finns på ett och samma ställe
Väldigt sliten byggnad. Borde fräschas upp.
Allt på ett ställe bra
Här finns de flesta butiker. Allt från Ica till Rusta. Skulle vara lite roliga med fler olika butiker och utveckla området.
Trevligt köpcentrum! Schyssta affärer runt om i området och bra med parkeringsplatser. Synd att inte det finns ett systembolag som det gör i dom flesta liknande köpcenter.
Comment on this business

to add E-center Söderhamn map to your website;