facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for E Decor

About

Webshopen för dig som sätter hållbarhet i främsta rummet! Här finns allt från keramik, skinnpuffar, smycken, sjalar och väskor till italienska Diplopie

Story

På edecor.se hittar du både kända varumärken men även produkter med unik design som bara finns hos oss!



Efter många års tankar och stor passion för detaljer, möbler och heminredning tog jag tag i drömmen 2013 och grundade E Decor. Jag är väldigt kreativ 33-årig trebarnsmamma och sprudlar av ideér och det hoppas jag att jag kan förmedla på hemsidan. När jag var mammaledig och ville förändra min arbetssituation så tänkte jag att NU har jag möjligheten och har inte tvekat en sekund. Det är så kul att leta produkter som jag hoppas att ni också kan njuta av! Jag kan nästan känna förälske när jag ser vissa produkter och de hamnar direkt här på webshopen!

Det ska vara lätt att kombinera och inreda. Det ska kännas genuint, lyxigt och äkta. På edecor.se kommer inga plastprodukter att finnas, endast naturmaterial. Ni kan hitta allt från paljettväskor till en gedigna träskålar och fotoramar i bränt horn. Jag har en förkärlek till svart och vitt men det ska inte genomsyra sortimentet på hemsidan. Det är färgen, formen eller funktionen som attraherar mig. Jag hoppas på att kunna föra vidare samma känsla till mina kunder. Form, funktionalitet och design ska vara huvudtemat på alla produkter. Därför väljer jag färgklickarna med extra omsorg. Det är en utmaning, att i dagens samhälle, erbjuda ett sortiment som kan hålla länge med inredningsinfluenser som ständigt förnyas. Men min vision är att erbjuda produkter som ni kunder vill behålla länge. Jag ville också utvecka min tanke kring att föra in nya okända produkter här i Sverige. Därför finner ni bla vissa märken som italienska Diplopie som lanseras för första gången i Sverige här på edecor.se.

Så småningom kommer jag också att presentera egendesignade produkter men det håller jag på ett litet tag till...

Address: Svalegatan 4 b, 26831 Svalöv
Phone: 0707620823
City: Svalöv
Zip Code: 26831



related searches: E decor svalöv review
Comment on this business

to add E Decor map to your website;