facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for East Ocean Restaurang

Address: Drottningholmsvägen 413 , Bromma 168 76, AB, SE
Phone: +46 8 25 12 28
City: Bromma
Zip Code: 168 76



related searches: East ocean restaurang bromma menu, East ocean restaurang bromma prices, East ocean restaurang bromma reviews, Sorbonne Bromma, Sushi Bromma
Similar places near
Ängby Sushi & Thai Ängby Sushi & Thai 2 km Åt där förra sommaren. Var nog bästa Phad Thai:en jag ätit. Tillbaka där inom några d...
Reviews
Dessvärre väldigt oimponerad av denna restaurang. Som en trött kinesiskt restaurang direkt från 80-talet. Jag beställde "mycket stark" biffwok. Dränkt i fett, smaklöst kött, går inte ens att klassificera som stark överhuvudtaget. Skulle vara en thailändsk rätt men smakar som den mest generiska tråkiga kinesiska lunchbuffe du kan tänka dig. Älskar vällagad kinesisk mat. Tilläggas ska att det var beställt på kvällen a la carte. Min fru beställde fyra smårätter och hade exakt samma upplevelse. Mindre ambition får man leta efter. Tilläggas ska att hon i sin beställning bad dem att byta ut kött mot kyckling då hon inte kan äta kött. Det hade de inte gjort. Jag rekommenderar att ni äter nån annanstans.
Helt ok, beundransvärt att som ägare kan ha gäster som både äter i halva lokalen, samt skrikande alkohol glada folk i andra delen av lokalen.
Åt Wokad biff med bambuskott och syrran friterade kyckling. Så prisvärd lunch men det bästa va att såklart att det var jättegott! Så fräscha råvaror. Plus jättetrevlig personal både mot stammisar som nya!
Slutade äta lunch här när portionerna blev så små att man inte blev mätt. Trevligt ställe kvällstid för vanligt folk till humana priser.
Stökigt vid rondellen så väldigt högljutt. Men god mat med trevlig personal.Mat: 5/5
En typisk "Svensk" kinarestaurang, fast något fräschare än genomsnittet. Väldigt överkomliga priser och väldigt trevliga luncher. Märkligt är det dock att dricka inte ingår vid take-away lunch. Dock så är deras förpackningar väldigt bra utformade så att risken för spill är minimal. Personalen är rapp och trevlig och portionerna är rejäla även fast priserna på a´la carten ligger och snurrar runt en fattig hundralapp. Uteservering finns sommartid, fast den har en tendens till att bli ockuperad av det lokala a-laget och det gänget brukar bli väldigt högljutt efter något halvdussin Pripps 7.2:or.
Förvirrad personal som först gav oss fel maträtter. Men vi fick rätt så småningom. Men därefter blev vi stressade att äta upp. Dålig service överlag. Kan inte rekommendera tyvärr
Instämmer med övriga recensioner. Kinamat riktad mot svenska arbetare som bara ska surpla i sig maten för en billig peng. Väldigt slemmigt och grönsaker som man aldrig skulle se i en kinesisk maträtt. Restaurangen såg dock schysst ut och personalen var trevlig. Inga A-lagare när jag var där under lunchen en måndag.
Fint centralt läge med uteservering och mycket god mat till rimliga lunchpriser! Dricka, sallad och hur mycket bröd man vill ha för 90kr! Dessutom och FRAMFÖR ALLT supertrevliga ägarna - Li och hennes man! Alltid extremt vänliga och bemötande på ett lättsamt och vänligt sätt. Saknar detta som var mitt stammiställe under ett års tid när jag jobbade i närheten. Allt gott. /Anders brevbäraren
Fina mat och bra priser. Vänliga personal.
Comment on this business

to add East Ocean Restaurang map to your website;